Κατηγορίες
Football League

Αχαρναϊκός – Τρίκαλα 0-1

aotrikalaΤην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από δύο αγωνιστικές πανηγύρισαν τα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το SDNA, στα του αγώνα το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς πέρα του σουτ του Στογιάνοβιτς το οποίο είχε πορεία προς τα δίχτυα του Αποστολίδη, αποκρούστηκε όμως σε κόρνερ στο 40΄ με το κεφάλι από τον Σωτηράκο, δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση…

Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δραστήρια στον αγώνα, και στο 53΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε σουτ του Μπαϊκαρά. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, ο ΑΟΤ ήταν καλύτερος στο ματς και παρά την πίεση του Αχαρναϊκού, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Μάρης, Πλαβούκος, Τζέφερσον (46′ Ματσούκας), Γουέρε, Ντούνγκα (75′ Τζιώρας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Λεάντρο, Μουμίν, Στογιάνοβιτς (86′ Σερζίνιο), Μπαϊκαρά (91′ Σαρακατσάνος), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (61′ Μίνγκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected