Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Διομήδης Άργους 21-22

SAM_3127Η γνωστή ρήση του Ίβιτσα Όσιμ δεν έχει εφαρμογή μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο χάντμπολ.

Σε νεκρό χρόνο εκτέλεσε πέναλτι και η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η απόσταση από την ισοπαλία ήταν μόλις λίγα χιλιοστά…

Βέβαια για το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα του Φιλίππου με 22-21 δεν οφείλεται μόνο στην ατυχία αλλά στα λανθασμένα σφυρίγματα των διαιτητών στο 59.42 όταν έδειξαν κόκκινη κάρτα και υπέδειξαν πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων κατά παράβαση των κανονισμών.

Ο Φίλιππος Βέροιας ήταν και πάλι Φίλιππος όταν αντέδρασε στο β’ ημίχρονο αποφασίζοντας να καλύψει και να ανατρέψει τη διαφορά των έξι τερμάτων που διατηρούσε η φιλοξενούμενη στο α’ ημίχρονο και στο ξεκίνημα του β’.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά σπατάλησαν ολόκληρο το α’ ημίχρονο αλλά στο β’ ημίχρονο το ξέσπασμα των ερυθρολεύκων δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Διομήδη.

Εκεί ήταν που έπαιξαν το ρόλο τους οι διαιτητές οι οποίοι με ένα ανύπαρκτο πέναλτι έδωσαν δικαίωμα στον Διομήδη να ξεφύγει από το βραχυκύκλωμα στο οποίο τον καθήλωσε ο Φίλιππος.

Σε νεκρό χρόνο στο πέναλτι του Δομπρή η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και ο Διομήδης πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια.

Φίλιππος – Διομήδης 21-22

Συνθέσεις

Φίλιππος (Σεϊρεκίδης): Αρβανιτίδης, Ζλατάνος, Κύρτσιος, Δομπρής 3, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Κόντης 2, Τριανταφυλλίδης, Μπουκοβίνας, Μπαλτατζής, Κωστακίδης 3, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης, Vrazalica 6, Παπαδόπουλος 3, Zulfic 4.

Διομήδης Άργους (Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αιβαλιώτης 2, Ταουσάνης, Κρεμαστιώτης, Αργυρού Χ., Αργυρού Ι. 8, Γιοσμου 4, Μισαηλίδης 3, Παπαχρήστος, Trumbetas 3, Δάσκαλος 2, Radovic, Τουνγκελίδης, Παπαντονόπουλος, Μπακατσέλος.

Τα  πεντάλεπτα: 2-4, 3-6, 5-7, 7-11, 8-13, 9-14, 10-14, 12-17, 14-19, 16-20, 19-21, 21-22

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected