Κατηγορίες
Αθλήματα

Κατέθεσε ένσταση ο Φίλιππος Βέροιας!

SAM_3127

H φάση που έκρινε τη σημερινή αναμέτρηση του Φίλιππου Βέροιας με την ΑΕΚ, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων και για το λόγο αυτό, κατατέθηκε ένσταση.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα:

«Στο 52:15 ο συνοδός του Φιλίππου Στέργιος Διαμάντης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι έβρισε τον διαιτητή Τσιάνα Βασίλειο με την παρακάτω φράση: «Άντε γα… καραγκιόζη». Στο 59:42 του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Ζούλφιτς Μοχάμεντ, διότι στην προσπάθεια της αντίπαλης ομάδα για γρήγορη αντεπίθεση έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρίψη επτά μέτρων. Στο 59:57 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Διομήδη Άργους Λευτέρης Κρεμαστιώτης διότι στην προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας για γρήγορη αντεπίθεση έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρίψη επτά μέτρων. Στα αποδυτήρια των διαιτητών προσήλθε στην είσοδο ο κος Γιώργος Φύκατας λέγοντας προς τους διαιτητές: «Είμαι μέλος της ΟΧΕ, θα δείτε τι θα πάθετε, δεν πρόκειται να ξανασφυρίξετε». Σε απάντηση της ένστασης του Φιλίππου, βγάλαμε κόκκινη κάρτα και δώσαμε ρίψη επτά μέτρων σύμφωνα με την τροποποίηση κανονισμών 8:10δ, 8:5 που ισχύει για τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του αγώνα».

Η ένσταση του Φιλίππου:

«Κάνουμε ένσταση για παράβαση κανονισμού ότι στο 59:42 ο παίκτης μας δεν παραβιάζει τον αντίπαλο που δεν είναι σε θέση για γκολ και οι διαιτητές βγάζουν κόκκινη και δίνουν ρίψη επτά μέτρων»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected