Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

DSCN0053

Η απόκρουση του Ευαγγελόπουλου στο πέναλτι του Τουμαρά στο 74′ κράτησε το μηδέν για τον ΠΑΟΚ

Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα το 0-0, καθώς ΑΕ Χαρίεσσας και ΠΑΟΚ είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης για τη 12η αγωνιστική δεν βολεύει καθόλου τον “δικέφαλο” της Αλεξάνδρειας, που ήθελε τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των 5 βαθμών από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, “ούτε κρύο ούτε ζέστη” για τους γηπεδούχους, που συνεχίζουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και βρίσκονται πάντα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

DSCN4490

Αστόχησε στο πέναλτι ο Τουμαράς και έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Στα πρώτα 45 λεπτά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τα καρέ του Ηλιάδη, που ένιωσε αρκετή πίεση στο διάστημα αυτό. Με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Παμπουχίδη στο 11′, στη μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 14′

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Γιώργου Μπουκλά που τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Τζέπη, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να επισκέπτονται πιο απειλητικά τα καρέ του Ευαγγελόπουλου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν ο άνθρωπος – κλειδί στο διάστημα αυτό καθώς στο 74′ απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τουμαράς (το κέρδισε ο Γραμματικός) ενώ προέβη και σε δύο ακόμη σωτήριες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ του Γραμματικού και το σουτ του Καρυπίδη στο 88′.

Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή του Κώστα Κίτσα στο 82′ (ο σκόρερ του χατ-τρικ στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κοπανού αγωνίστηκε σήμερα ως αλλαγή), ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ηλιάδη αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρας και Νησελίτης.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Παμπουχίδης, Κρουσταλλάς, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Λύτης, Τουμαράς (90′ Δάτσης), Κοτσογιαννίδης, Στογιάννης (85′ Φωτιάδης), Καρυπίδης, Γραμματικός (90+2′ Χρυσαφίδης)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ. (42′ λ.τ. Τζέπης), Μπουκλάς Α., Κούκλας, Κίτσας Ε., Κίτσας Λ.Π., Καρατάσιος, Ασλάνογλου, Χατζηστεφάνου (53′ Κίτσας Κ.), Κίτσας Σ., Κίτσας Θ. (84′ Κίτσας Λ.Δ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected