Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Θύελλα Ραφήνας 0-0

Χωρίς τίτλοΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο γήπεδο των Μουρνιών, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και Θύελλα Ραφήνας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport, χωρίς πολλές ευκαιρίες κύλησε το πρώτο μέρος στο γήπεδο των Μουρνιών, με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να δημιουργεί τρεις φορές προϋποθέσεις για γκολ. Στο 16’ μετά από εκπληκτική συνεργασία Δρακάκη-Τσικουδάκη, ο Βεστάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε από πολύ κοντά όμως αστόχησε και ένα λεπτό αργότερα ο Ζντράβκοβιτς αστόχησε μετά από καλό σουτ. Στο 21’ καταγράφηκε η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Δρακάκη να αστοχεί όπως και οι συμπαίκτες τους νωρίτερα με το 0-0 να είναι μοιραία το τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά ο Ντεντάκης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Βεστάκης με κεφαλιά αστόχησε ενώ στο 50’ μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντεντάκη, ο Πάντος απομάκρυνε με τις γροθιές. Στο 61’ η κεφαλιά του Ζντράβκοβιτς πέρασε άουτ ενώ στο 68’ σημειώθηκε η πρώτη καλή… προϋπόθεση για ευκαιρία για την Θύελλα Ραφήνας μετά από σέντρα του Γκίκα, απομάκρυνε με το κεφάλι ο Παληγεώργος.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Βουρβαχάκης(58’ Κυτράκης), Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης(82’ Περδικάκης), Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ζντράβκοβιτς(65’ Παπαθανασίου), Ντεντάκης, Ταταράκης, Δρακάκης, Βεστάκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Γκίκα, Στάφα(80’ Ανδρεαδάκης), Μανουσάκης, Ντούνης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης(59’ Αράπης), Κούνας(72’ Ζέκιο), Βαζέχα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected