Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Ολυμπιακός – Κέρκυρα 0-0

osfp-kerkyraΈνας πολύ κακός Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” χωρίς μάλιστα να απειλήσει τον αντίπαλο παρά ελάχιστα και έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους του να πιστέψουν ότι μπορούν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Όπως αναφέρει το contra.gr. γκέλα εκτός προγράμματος έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κέρκυρα, μένοντας στο 0-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήταν κακή και δεν κατάφερε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Φαιάκων.

Ο Πορτογάλος κόουτς ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1 και τον Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης, όμως ο Παραγουανός στράικερ δεν τον δικαίωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Οι αμυντικοί της Κέρκυρας ήταν κολλημένοι πάνω του και δεν του άφησαν καθόλου χώρο για κάποια προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ που δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον σταθερό Κουτζαβασίλη.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό η Κέρκυρα λίγο έλειψε να σοκάρει τους πρωταθλητές. Ο Γεωργίου έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και βρήκε τον Τουράμ βγάζοντάς τον φάτσα με τον Λεάλι. Ο Ιταλός κίπερ όμως απέκρουσε το σουτ του και κράτησε το 0-0. Αναμφίβολα η πιο μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους όμως το γκολ δεν ερχόταν. Ετσι ο Μπέντο στο 72′ πέρασε και τον Ιντέγε στο ματς στη θέση του Ελιουνούσι και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ο Σεμπά πήγε στη θέση του Ρέτσου στο αριστερό άκρο της άμυνας και έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να χτυπήσει από τη συγκεκριμένη πλευρά φτιάχνοντας αρκετές φάσεις, τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες της. Κάπως έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό σουτ με Σιόντη και Φορτούνη αντίστοιχα, αλλά το 0-0 παρέμεινε.

Ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι για την ομάδα του Γρηγορίου που κρατάει το μηδέν στην άμυνα, ενώ για τον Ολυμπιακό ήταν το δεύτερο ματς στο πρωτάθλημα που δεν βρίσκει δίχτυα μετά την ήττα με 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος (57′ Μάρτινς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57′ Πάρντο), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Ιντέγε), Σεμπά, Καρντόσο

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66′ Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (77′ Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν΄(89′ Κόντος), Ζαραδούκας, Ροζέριο, Νίκιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected