Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Δράση μόνο στον 2ο όμιλο για την Κυριακή 27/11 στην Α2 Ερασιτεχνική, τον πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών!

Η εκάστοτε αγωνιστική, δημιουργεί νέα δεδομένα στον 2ο όμιλο και είναι χαρακτηριστικό πως από τον 9ο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, όλες οι ομάδες έχουν θεωρητικά ελπίδες για άνοδο.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων το μεσημέρι της Κυριακής είναι αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΟ Μαρίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Οι “οράνιε” προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και στο αυριανό παιχνίδι θα αγωνιστούν αποκλειστικά για τη νίκη ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα αλλά και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α1. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι είναι για 7 παιχνίδια αήττητοι και παράλληλα, είχαν την ευκαιρία για επιπλέον ξεκούραση λόγω του ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας.

Σπουδαίο παιχνίδι και στην Πατρίδα, εκεί όπου η τοπική ομάδα οφείλει να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και να…ανασκουμπωθεί μετά την τιμωρία και τον μηδενισμό του αγώνα με τον Εθνικό Ράχης. Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της καθώς θα αντιμετωπίσει τον “πληγωμένο” αλλά πάντα επικίνδυνο Αριστοτέλη Νάουσας.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ματς στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί την Ελπίδα Μονοσπίτων ενώ μόνο νίκη είναι ο στόχος για την ΑΕΠ Βέροιας και τη Δόξα Νάουσας αντίστοιχα, κόντρα σε Ακαδημία Μακροχωρίου και Ακαδημία Βέροιας αντίστοιχα.

Τέλος, ακλόνητο φαβορί μοιάζει η Νέα Γενεά Νικομήδειας στο Λαζοχώρι, όπου οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τον ουραγό Μακεδόνα Βέροιας, που ψάχνει εναγωνίως τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

ΑΣ Πατρίδας – Αριστοτέλης Νάουσας

Μακεδόνας Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΟ Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

ΑΕΠ Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Δόξα Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας

Ρεπό : Εθνικός Ράχης

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected