B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 0-1

Χωρίς τίτλο

Μεγάλης σημασίας νίκη σημείωσε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Η ομάδα του Φίλιππου Πέιου, χάρη σε τέρμα του Νίκου Αλμαλιώτη στο 72ο λεπτό, πήρε το σπουδαίο τρίποντο και ανάγκασε τον ΑΟ Μαρίνας στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του, που τον υποσκελίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι “κυανόλευκοι” γνώριζαν εξ αρχής πως ο ΑΟΜ είναι ιδιαίτερα επιθετικός στην έδρα του και έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στον έλεγχο του κέντρου, εκεί όπου οι “οράνιε” έχουν αποδείξει πως είναι επίσης πολύ δυνατοί.

Με τον τρόπο αυτό, περιόρισε σημαντικά τα αντίπαλα ατού στο πρώτο μέρος και κατάφερε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, σημειώνοντας μάλιστα ένα γκολ το οποίο δεν μέτρησε καθώς υποδείχτηκε επιθετικό φάουλ στον σκόρερ.

 

Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε στο 62′ με το 1-0 αλλά το σουτ του Γεωργίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λιακόπουλος.

Δέκα λεπτά αργότερα σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης όταν ο Ντόγος εκτέλεσε το φάουλ και Αλμαλιώτης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδοσιάδη. Στους πανηγυρισμούς, ο σκόρερ του Μέγα Αλέξανδρου αποβλήθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά, ο ΑΟΜ πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο η άμυνα των “κυανολεύκων” άντεξε και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους νεοφώτιστους να πανηγυρίζουν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Μπόφτσης, Κερσενίδης, Κυριακίδης, Τεζεψίδης (77′ Μισαηλίδης), Αδαμίδης (71΄Μουρατίδης), Δήμου, Γεωργίου, Σταμάτης (71′ Πουτακίδης), Πέκαλης.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Αυτζής, Σαμπρής, Αργυρόπουλος, Συμεωνίδης, Δημούλτσης, Ισλαμίδης (45′ Μπάκανος),. Μουχτάρης (60′ Τσανασίδης), Σαρηγιαννίδης (72′ Παπαδόπουλος Κ.), Ντόγος, Αλμαλιώτης

φωτ. από την ιστοσελίδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected