Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΠΕ Λαγκαδά (0-1) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

????????????????????????????????????

Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΔΑΚ Νάουσας, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Κατηκαρίδης Αλέξανδρος: «Δύο καλές ομάδες είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ, αλλά δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη η ομάδα της Νάουσας. Παρασυρθήκαμε στο ρυθμό της Νάουσας, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που έπρεπε να έχουμε, και με πολύ μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να κερδίσουμε. Ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και δεν επικρατεί η δικαιοσύνη πάντα. Η Νάουσα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε από εδώ νικηφόρα και αν πέρασαν κι άλλες ομάδες θα πρέπει να ήταν πολύ τυχερές. Μια πολύ καλή ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και νομίζω θα έχετε καλή συνέχεια».

Βαγγέλης Ντίσιος: «Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο περιοριστήκαμε σε έναν παθητικό ρόλο και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε όπως θα θέλαμε και όπως είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι, για να αντιμετωπίσουμε τους πολύ καλούς παίκτες του Λαγκαδά. Παρόλα αυτά δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα. Μιλώντας με τα παιδιά στην ανάπαυλα είπαμε πως κάτι πρέπει να αλλάξει και ανεβάσαμε την πίεση ψηλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεχθήκαμε ένα τέρμα, δεν είμαι σίγουρος, άλλα έχω την αίσθηση ότι ο παίκτης πήρε την μπάλα με το χέρι. Είναι ένα σενάριο που το παρακολουθούμε πάρα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και είμαστε περήφανοι για τη σημερινή τους προσπάθεια. Δυστυχώς όμως η συγκομιδή των βαθμών είναι μηδέν.

Σίγουρα δικαιούμαστε καλύτερης τύχης στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να μετουσιώσουμε μία από τις ευκαιρίες σε γκολ. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όμως η διαφορά δυναμικότητας δεν φάνηκε στο γήπεδο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να συνεχίσουμε. Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε εδώ και καιρό και θα συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα, η δύναμη του μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη δύσκολη συνέχεια. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από όλους και ευελπιστώ ότι αυτή η προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι της ομάδας στο τέλος θα δικαιωθεί και από την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά όλα τα παιδιά. Καλή συνέχεια και ελπίζω ότι στο μέλλον να τύχουμε καλύτερης μεταχείρισης από τη διαιτησία.

Οι δηλώσεις των παικτών:

Κωνσταντίνος Παναγιωτούδης: «Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα γκολ, αλλά η Νάουσα ήταν καλύτερη και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Φεύγουμε χαρούμενοι για τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εύχομαι να συνεχίσουμε καλά. Και στη Νάουσα εύχομαι επίσης, καλή συνέχεια».

Νίκος Περηφανόπουλος : «Να συγχαρώ την ομάδα του Λαγκαδά και πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την αγωνιστικότητά τους. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλό για μας, δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Από κει και πέρα προσπαθήσαμε και πάλι, πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το γκολ που θέλαμε. Μένουμε στην καλή προσπάθεια που κάναμε με μια πικρία, αλλά δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα του Λαγκαδά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected