Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Φωστήρας – ΑΟ Ζευγολατιού 1-0

Χωρίς τίτλοΜετά από τρεις αγωνιστικές ο Φωστήρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ζευγολατιού με 1-0 φτάνοντας τους 15 βαθμούς και την 5η θέση.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, η κεφαλιά ψαράκι του Μπιτσάνη στο 30′ ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη ‘Φονέα’ που ήταν η πρώτη από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Νίκος Παντέλης.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Ευθυμιάδη στο 75; αλλά και για δυο περιπτώσεις πέναλτι πάνω στους Σιγάλα και Σενάι που θεωρούν ότι έπρεπε να έχουν υποδειχθεί παραβάσεις.

Παράλληλα οι νεοφώτιστοι τα έχουν με τους ανθρώπους του Φωστήρα όσον αφορά τη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και για τη φιλοξενία.

Το Ζευγολατιό έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη υποχωρώντας στην 12η θέση με οκτώ βαθμούς.

Συνθέσεις

Φωστήρας: Μπαλασάκης, Κόπελας, Δημακάκος, Παραράς, Μεντής, Κοτίτσας (65′ Λέα), Σκάρος, Καλημέρης, Ταχματσίδης (80′ Βλάχος), Ζαγοριανός, Μπιτσάνης (46′ λ.τρ. Κοσμίδης)

ΑΟ Ζευγολατιού : Τσέλιος, Ατματσίδης, Παινεσής, Σιγάλας, Φυσαράκης, Βιδάλης (80′ Σαρκόφσκι), Μαλαχάτης, Σενάι (65′ Χουσελάς), Διαμαντόπουλος (55’Χατζηστάμου), Ευθυμιάδης, Χρυσαφίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected