Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το σεμινάριο των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο (photos)

alexandriamou_palaimaxi_28.11.160012Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο με θέμα τις αλλαγές που έγιναν στο ποδόσφαιρο το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας.

Το σεμινάριο αφορούσε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και το φίλαθλο κοινό.

Καλεσμένος και κύριος ομιλητής ήταν ο Καθηγητής Διαιτησίας κ. Χριστοδούλου ο οποίος ανέλυσε με λεπτομέρειες και με παραδείγματα σε βίντεο τις τροποποιήσεις και αλλαγές στο ποδόσφαιρο που ισχύουν από τις 1 Ιουνίου 2016. “Το ποδόσφαιρο τρέχει, πάει μπροστά και πρέπει να ακολουθούμε. Δυστυχώς υπάρχει άγνοια πολλών για τους κανόνες του ποδοσφαίρου” τόνισε ο κ. Χριστοδούλου.

Την έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας Κώστας Μαστοροδήμος ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Χριστοδούλου για τη συμμετοχή του στο σεμινάριο και όλους όσους παρευρέθηκαν στο χώρο.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected