Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

706130pas_1_730x487Νικηφόρα πέρασε από τον Εύοσμο ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δώνης με κεφαλιά στο 40′. Ο Αγροτικός μπορεί να ηττήθηκε, αλλά ελπίζει, έχοντας το τρίποντο της πρεμιέρας επί της Καλλονής. Ο ΠΑΣ επί της ουσίας έχει προκριθεί με τους έξι βαθμούς.

Κακό πρώτο μέρος, μέτριο θέμα στο γήπεδο του Ευόσμου. Χαμηλό το τέμπο από τις δύο ομάδες, που επεδίωκαν να βρουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτή η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 40′. Ο Ακόστα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Δώνης σηκώθηκε αφύλαχτος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Όπως αναφέρει το Fl News, νωρίτερα δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες, πέρα από κάποια… σκόρπια σουτ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ηπείρου είχε το καλό σουτ του Γαρουφαλιά στο 50′ που πέρασε άουτ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση, όταν ο Τριανταφυλλάκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 62′, όταν ο Νικολιάς έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Γιακουμής έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο και εκτός από το δυνατό σουτ του Γαρουφαλιά που πέρασε άστοχα άουτ, τίποτα άλλο άξιο αναφοράς δεν είχαμε στον Εύοσμο.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59′ Τάι), Γκέσιος (82′ Θεοδωρίδης), Δεινόπαπας (46′ Αργυρίου), Φιλίπε Πάτο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (78′ Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87′ Μασούρας).

δείτε ΕΔΩ το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected