Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-3

imageΟ ανώτερος Αστέρας κρατούσε μία άνετη νίκη στα χέρια του (1-3), αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο οι παίκτες… χάζευαν το χιόνι που έπεφτε, έτσι ο Άρης ισοφάρισε σε 3-3!

Όπως αναφέρει το arcadiasports, πριν τρεις ημέρες ο Αστέρας πέταξε στα σκουπίδια δύο βαθμούς με την Λάρισα παρόλο που ήταν μπροστά στο σκορ και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 18′. Σήμερα κατάφερε να μην νικήσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη παρόλο που ήταν ανώτερος και στο 72′ ήταν μπροστά με 3-1! Στα τελευταία λεπτά όμως, υπό ασθενή χιονόπτωση, οι Αρκάδες “πάγωσαν” και έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν σε 3-3.

Και αντί αυτή τη στιγμή οι κιτρινομπλέ να ήταν καβάλα στο άλογο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η παιδική τους αντίδραση τους στέλνει την τελευταία αγωνιστική σε τελικό στην έδρα του Αιγιανιακού…

Ο Αστέρας από νωρίς έδειξε στο Κλεάνθης Βικελίδης ότι ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να δείξει ότι θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Μόλις στο 14′ πήρε το προβάδισμα με εξαιρετικό τέρμα του Μάσα έπειτα από συνεργασία με τον Τσουκαλά, ενώ δεν πτοήθηκε μετά το 1-1 του Μπαργκάν (25′). Άμεση απάντηση με τον Ιωαννίδη στο 29′ και προβάδισμα στο ημίχρονο με 2-1.

Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τους “ροζ” (στον αποψινό αγώνα) να ελέγχουν τον αγώνα και να πιέζουν για ένα τρίτο γκολ. Και μπορεί ο Δημούτσος να έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 69′, το σλάμομ του Μάσα δύο λεπτά αργότερα κατέληξε σε πέναλτι το οποίο ευστόχησε ο Τσιλιανίδης για το 1-3 (72′).

Κάπου εκεί ο Αστέρας χαλάρωσε αδικαιολόγητα και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε ισόπαλος με 3-3! Ένα πέναλτι-δώρο του Ευαγγέλου έδωσε την ευκαιρία στον Τάτο να μειώσει στο 85′ και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε το παιχνίδι. Και λίγο έλειψε στο τέλος ο Άρης να σημειώσει μία τεράστια ανατροπή, αλλά ο Κυριακόπουλος έκοψε τον Μιλούνοβιτς την ώρα που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Συνθέσεις

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66′ Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46′ λ. τρ. Παυλίδης), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46′ Μιλούνοβιτς).

Αστέρας (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (63′ Ιγκόρ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46′ Πότσι Τσάβες), Μάσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected