Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πλατανιάς – ΑΕ Σπάρτη 1-0

yorenteΝίκη μετά από πάρα πολύ καιρό για τον Πλατανιά ο οποίος κατάφερε μετά δυσκολίας να επικρατήσει 1-0 της σκληροτράχηλης Σπάρτης που μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πλατανιάς κερδίζει μετά από δύο και πλέον μήνες, αφού τελευταία νίκη είναι το 3-2 επί του Λεβαδειακού στις 17 Σεπτεμβρίου… Επίσης, δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά ότι ο Πλατανιάς έχει σκοράρει σε τέσσερα από τα έντεκα ματς που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σε γενικές γραμμές ο Πλατανιάς άξιζε ένα πιο ευρύ σκορ. Ειδικότερα στο β’ ημίχρονο χάνει μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όπως από την άλλη και η Σπάρτη είχε κάποιες σημαντικές φάσεις, όπως το τετ α τετ από τον Μπουντόπουλο που σουτάρει άουτ στο α’ ημίχρονο.

Εν τέλει το γκολ σημειώνεται στο 51’ όταν μετά από από τη σέντρα του Γιορέντε, ο Γουνδουλάκης με σουτ στην κίνηση σημειώνει το 1-0 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Επί της ουσίας ο Πλατανιάς βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση και ενδεχομένως με ισοπαλία στο ματς με τον ΑΟΧ να τα καταφέρει. Από την άλλη, ελπίδες έχει και ο Α.Ο. Χανιά που την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Περιβολίων.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85’ Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69’ Στάθης), Τσουράκης (78’ Κάργας), Ντιλαβέρ.

ΑΕ Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς (58’ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84’ Κατσίκης), Αναστασόπουλος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (61’ λ.τρ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected