B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για τις εκλογές αλλά και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες

ΕΠΣ-ΗμαθίαςΑνακοινώθηκε πριν λίγο στη σελίδα της ΕΠΣ Ημαθίας, η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών αλλά και η διαδικασία που απαιτείται για να οδηγηθούν οι ομάδες στην κάλπη της 11ης Δεκέμβρη.

Αναλυτικά :

Προς τα
Σωματεία της Ένωσης
Έδρες τους

ΘΕΜΑ: «ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. & ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ»

Κύριε Πρόεδρε,

Έχοντας υπ όψιν τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει και ιδίως τα άρθρα 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 & 30 και τις διατάξεις των Παραρτημάτων του Καταστατικού, καθώς και την από 28.11.16 απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-μελών της Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ και στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ» (επαρχιακή οδός Βέροιας-Ασωμάτων) την 11.12.16 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα έναρξης 11.00 μ.μ. με θέματα:

1.-Επικύρωση πληρεξούσιων αντιπρόσωπων
2.-Εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) πρακτικογράφων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
3.-Διοικητικός Απολογισμός
4.-Υποβολή προς έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/16 έως και 10/12/2016
5.-Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής
6.-Εκλογή ΔΥΟ (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής και εφόσον δεν οριστεί τακτικός δικαστής, ως δικαστικός αντιπρόσωπος-πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) μελών της εφορευτικής επιτροπής
7.-Αρχαιρεσίες για την εκλογή ΕΝΤΕΚΑ (11) τακτικών και μέχρι ΕΝΤΕΚΑ (11) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Ένωσης τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία, καθώς και για την εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) τακτικών και μέχρι ΤΡΙΩΝ (3) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης, τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία.

Ως γνωστόν και σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 28),των εργασιών της Γ.Σ. προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης.

Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ. με ΕΝΑ (1) μόνο αντιπρόσωπο, που θα ορίσει με τον αναπληρωματικό του, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Ο αντιπρόσωπος πρέπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος του εκπροσωπούμενου σωματείου ή μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, ο αντιπρόσωπος να είναι διαιτητής, ή ποδοσφαιριστής,, ή προπονητής εν ενεργεία, ούτε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.

Κάθε σωματείο διαθέτει στην Γ.Σ. ΜΙΑ (1) ψήφο.

Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στο πρωτόκολλο της Ε.Π.Σ.Η. το αργότερο προ ΤΡΙΩΝ (3) ημερών μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής και ώρα 14η ειδικού πληρεξούσιου έγγραφου του αντιπροσωπευόμενου σωματείου-μέλους.

Υποψηφιότητα για την εκλογή στο Δ.Σ. της Ένωσης ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορεί να υποβάλλει ο καθένας που επιθυμεί, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι πρέπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος σωματείου της δύναμης της Ένωσης και να μην έχει τα κωλύματα του παραρτήματος Α΄του καταστατικού.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας, που πρέπει να συνοδεύονται από βεβαίωση του σωματείου, ότι ο υποψήφιος είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος αυτού, από Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς του Παραρτήματος Α του καταστατικού και από πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και σύμφωνα με το άρθρο 30 του καταστατικού, πρέπει να περιέλθουν στην Ένωση το αργότερο ΠΕΝΤΕ (5) ημέρες πριν της συνερχόμενης, για την εκλογή, διοίκησης, Γ.Σ.

Για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. κάθε σωματείο-μέλος, μπορεί να υποδεικνύει μόνο από ΕΝΑ (1) υποψήφιο ως τακτικό και ΕΝΑΝ (1) ως αναπληρωματικό.

Η εκλογή του Δ.Σ. γίνεται με συνδυασμούς υποψήφιων, σε περίπτωση που υπάρχουν μεμονωμένοι υποψήφιοι δημιουργείται και ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία όταν παραβρίσκεται σε αυτή το ήμισυ και ένας παραπάνω από τον όλο αριθμό των τακτικών μελών-σωματείων. Σε περίπτωση που δεν θα γίνει απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 12.12.16 την ιδία ώρα, στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση που δεν θα καταστεί δυνατή, κατά την πρώτη ημέρα, η εκλογή των μελών του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δεν μπορούν να ψηφίσουν τα μη ταμειακώς εν τάξει σωματεία και τα σωματεία που δεν πήραν μέρος στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015/16 και 2016/17, ή που αποχώρησαν από αυτό αδικαιολόγητα, καθώς και τα σωματεία ,τα όποια στο προ της Γ.Σ. διεξαχθέν πρωτάθλημα δεν είχαν συμμετοχή σε αγώνες με τουλάχιστον ΕΙΚΟΣΙ (20) ποδοσφαιριστές ή αποχώρησαν αδικαιολόγητα από αυτό.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ανακηρύσσει τους υποψηφίους συνδυασμούς ΤΡΕΙΣ (3) ημέρες τουλάχιστον προ της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30 του Καταστατικού της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected