Basket

Άρης – Μονακό 62-65

171708xlargeΜετά το ονειρεμένο ξεκίνημα με τέσσερις νίκες, ο Άρης φαίνεται να έχει πάθει… μετάλλαξη και στους τελευταίους τρεις αγώνες του για το Basketball Champions League έχει εμφανιστεί κατώτερος των περιστάσεων, με τις εμφανίσεις του αυτές να του στοιχίζουν και το αποτέλεσμα.

Το τελευταίο, ήταν η σημερινή πρώτη ήττα στο «Αλεξάνδρειο» με 62-65 από την Μονακό, με τις αποδοκιμασίες στη λήξη της αναμέτρησης να καταδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την εικόνα των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, οι οποίοι υποχωρούν πια στην τέταρτη θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία με την Νίμπουρκ.

Ο Έλληνας προπονητής, που βέβαια δεν είχε για άλλη μια φορά στη διάθεσή του τον Ντέβιν Μαρμπλ και είδε τον Έρικ Μπάκνερ να αποχωρεί τραυματίας στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, δε θα μπορούσε παρά να έχει ως κορυφαίους τον Μάικλ Τζένκινς με 20 πόντους και 8/15 σουτ, καθώς και τον Ουίλ Κάμινγκς με 17 πόντους και 7/13 σουτ, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να δίνει πολλές βοήθειες με double double 15 πόντων και 12 ριμπάουντ. Οι νικητές, είχαν σε εξαιρετική μέρα τόσο τον Ντι Μποστ, με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ τόσους πόντους είχε και ο Γιακουμπά Ουαταρά με 4 ριμπάουντ. «Δήμιος» των Θεσσαλονικέων, ήταν ο Ζορντάν Αμπουντού, που στο 60-61 σημείωσε το τρίποντο που καθόρισε την τελική έκβαση του ματς.

περισσότερα για το παιχνίδι στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected