Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-1

ofarapanigiriomadakallΈνας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΦΗ ταπείνωσε τον «μικρό» Παναθηναϊκό και με μια επική ανατροπή τον κέρδισε με 2-1.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, απείλησε δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Μπεργκ να έχει δοκάρι και αυτό… ήταν! Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα στην συνέχεια όμως στάθηκε άτυχος αφού έκανε επίθεση στο σημείο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν στην χειρότερη του κατάσταση. Η ομάδα του Στραματσόνι δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις ενώ ο ΟΦΗ έμπαινε εύκολα στην περιοχή του Κοτσόλη όμως το γήπεδο τον… σταματούσε. Τελικά, ο Μπεργκ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μετά την λάθος απομάκρυνση του Μίκιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έδειξε ότι πίστεψε πως μπορούσε να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό και με την εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν πραγματικό λιοντάρι. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια με έναν καταπληκτικό Βουό που «κατάπιε» τους Ιβάνοβ, Κουτρουμπή πλησίαζε όποτε ήθελε την περιοχή του Παναθηναϊκού και στο 68′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κουλιμπαλί έκανε λάθος γύρισμα προς τον Κοτσόλη, ο Βουό κυνήγησε την φάση με τον Παπαδόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Χαντί να κάνει το 1-1.

Το γκολ του Χαντί έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που πίστεψαν ακόμα περισσότερο στη νίκη και με άψογη τακτική από το Νίκο Νιόπλια είχαν παγιδεύσει τον Παναθηναϊκό. Στο 84′ ήρθε η πλήρης ανατροπή όταν ο Τζίλι Βουό έκανε μαγική ατομική προσπάθεια, έδωσε στον Όγκμποε την πάσα πάρε – βάλε και ο νεαρός φορ δεν αστόχησε και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δάφκος, Μίκιτς, Οστοϊτς, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Μπουρσέλης (66’ Ογκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ (86’ Κιάσσος), Βουό (91’ Ροβίθης).

Παναθηναϊκός (Α. Στραματσόνι): Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο (78’ Βιγιαφάνιες), Ρέις (71’ Ρινάλντι), Ζέκα, Ιμπάρμπο (57’ Χουλτ), Λουντ, Εμποκού, Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected