Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σάκη περαστικά!

14568151_218416448575251_2146532513500977841_nΙδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο προπονητής της Δόξας Λιανοβεργίου, Σάκης Παγγούρας ο οποίος ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ ήταν πεζός!

Τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη μέση του, επιδεινώθηκαν με το χτύπημα που δέχτηκε από όχημα που έκανε κατά λάθος(!) όπισθεν, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διεγνώσθη με ελαφρά μετατόπιση σπονδυλικής στήλης!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ανάρρωση χρειάζεται ξεκούραση αλλά και περπάτημα, με αποτέλεσμα να οφείλει να απέχει από τα γήπεδα για αρκετό διάστημα.

Χρέη προπονητή θα αναλάβουν οι τρεις αρχηγοί της ομάδας Άγγελος Καραντουλαμάς, Σωτήρης Γελαδάρης και Γιάννης Τζέπης και το θετικό για τους νεοφώτιστους είναι πως θα απέχουν από τις αθλητικές δραστηριότητες για δύο εβδομάδες καθώς το Σάββατο είναι το προγραμματισμένο ρεπό και στη συνέχεια το πρωτάθλημα αναβάλλεται για τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΣ Ημαθίας

Οι συνεργάτες του SportsUp εύχονται στον Σάκη περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους επαγγελματικούς αλλά και αγωνιστικούς χώρους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected