Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Χανιά – Ολυμπιακός 0-4

ÌÐÏÕ×ÁËÁÊÇÓ ÃÊÅÌÉÓÇÓ  ×ÁÍÉÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2016-2017)Τρεις κλάσεις ανώτερος ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Α.Ο.Χανιά του οποίου επιβλήθηκε με 4-0 στα Περιβόλια, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον ΑΟΧ και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το 1ο λεπτό. Ειδικά στο πρώτο μέρος τα σουτ ήταν 14(9) έναντι 1(0). Συντριπτική η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο ΑΟΧ από την άλλη, μάλλον τρόμαξε περισσότερο από τον μεγάλο αντίπαλό του και δεν μπόρεσε να τον απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Το σκορ ήταν ήδη 0-3 από το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των Καμπιάσο (16′) όπου ίσως η μπάλα να είχε βγει άουτ στη σέντρα του Φιγκέιρας, Ιντέγε (25′) και το αυτογκολ του Θεολόγου (42′). Το 0-4 διαμορφώθηκε με ωραίο γκολ του Πάρντο στο 49′, με τον ΑΟΧ πλέον, να στρέφει το ενδιαφέρον του στο σπουδαίο ματς της Κυριακής (4/12) με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Θ.Γκάτζιος): Αθανασιάδη, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46′ Ντούμος), Μανιάς και Λύρας (58′ Σταματής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια (77′ Τσιμίκας), Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μανθάτης (65′ Ανδρούτσος), Πάρντο, Μαρίν, Ιντέγιε (46′ Καρντόσο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected