Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Καλλιθέα – Ατρόμητος 1-0

kallitheaatromitos12Ο Ατρόμητος έμεινε στις δάφνες της τεράστιας νίκης του επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έδωσε την ευκαιρία στη ψυχωμένη Καλλιθέα να τον νικήσει (1-0) στο Ελ Πάσο.

Όπως αναφέρει το contra.gr, το ροτέισον για την ομάδα του Περιστερίου ήταν ανάγκαιο. Αλλωστε μόλις πριν 24ώρα η ομάδα είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σ’ ένα ματς αυξημένων απαιτήσεων.

Πλην όμως το ροτέισον καμιά φορά μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ. Η Καλλιθέα δεν είχε κάτι να χάσει, κοίταξε στα μάτια τον θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο και έβγαλε ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Και δεν είναι μόνο το γκολ του Σταματάκου που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά και ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι παίκτες του Τάκη Γκώνια που είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Ατρόμητος είχε τις στιγμές του αλλά μετά το γκολ δεν διέθετε καθαρό μυαλό.

Συνθέσεις

Καλλιθέα: Ντούνης, Λεβέντης (85′ Λεβέντης), Μουκτάρης (83′ λ. τρ. Συριόπουλος), Γκίνη, Σταματάκος, Γουόρντεν (88′ Σμυρλής), Τσίπρας, Μπέλης, Σταμόπουλος, Μάκο, Πάτας.

Ατρόμητος: Ν. Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης, Νάτσος, Γροντής (61′ Τόνσο), Κεϊτά (53′ Ουμπίντες), Μπρίτο (53′ Στόιτσεφ), Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected