Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΜΑΣ Βεργίνας 4-0


14324283_10154381147381955_6831972657447881817_o

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων…πάτησε γκάζι και έφτασε στο ευρύ 4-0.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, μετά από ένα αγχωτικό και νευρικό πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές και έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού (για μια ακόμη φορά) ΜΑΣ Βεργίνας σκαρφαλώντοντας στην 9η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς.

Μπροστά σε 100 περίπου θεατές, το πρώτο 45λεπτο ήταν κάκιστο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε εκατέρωθεν λάθη και επιπόλαιες ενέργειες. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή αλλά χωρίς ουσία, ενώ οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας ανοιχτά και (πλέον) μόνο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, προσπάθησαν να απειλήσουν τα καρέ του Δουΐτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Απόλλων, μετά και τις απαραίτητες νουθεσίες και οδηγίες του προπονητή στα αποδυτήρια, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφή πρόθεση να επιβάλλει τον ρυθμό του και τα κατάφερε.

Παίζοντας επιθετικά και με κινητήριο μοχλό τον Φλάβιο Ρόκο (αντιμετώπισε για δεύτερη φορά τον αδερφό του Άγγελο) άρχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, σημείωσε το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης,

Σημαντικό στοιχείο βεβαίως για την εξέλιξη του ματς, η αποβολή του τερματοφύλακα του ΜΑΣ Βεργίνας Αντώνη Κούβαρου στο 54′, (για ανατροπή αντιπάλου που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ) με τον Απόλλων να παίρνει το αριθμητικό πλεονέκτημα για σημαντικό χρονικό διάστημα στο παιχνίδι.

Χρέη τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους ανέλαβε ο Θεοδώρου.

“Δράστης” του πρώτου τέρματος για τους “πράσινους” ο Σαρκατζής, ένα γκολ που ξεκίνησε από ωραία ατομική ενέργεια του Τουλουμτζή από δεξιά, που έκανε την ασίστ στον σκόρερ, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο 70′ ο Ρόκο με ωραία ενέργεια στον άξονα και ιδανικό πλασέ, σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με τέρμα – καρμπόν, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Μαγγίζης στο 79′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτρουλιά.

13866611_711066849033090_147466251_n

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Δημητρούσης, Μιχαηλίδης, Ορφανίδης, Τρούπκος, Μαγγίζης, Ρόκο, Γερμάνης, Τουλουμτζής, Κουτρουλιάς, Σαρκατζής.

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Μιχαλόπουλος, Χατζάρας, Παυλίδης, Ρόκο, Γιαννακίδης, Κούβαρος Μ., Χερίδης, Σγούρος, Αναστασιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπατσίλας, Σαράφης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected