Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 72-57

171856xlarge

Ο Παναθηναϊκός είχε συνηθίσει στις τελευταίες επισκέψεις του στη Βαρκελώνη, να μην καταφέρνει να φανεί ανταγωνιστικός, ενώ προπονητής στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ.

Αυτή την φορά, είχε τον Καταλανό στον πάγκο του, αλλά οι «Μπλαουγκράνα» του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν για ακόμη μία φορά στην έδρα τους ανώτεροι, κερδίζοντας με 72-57 και επιβεβαιώνοντας πως το «παλάτι» τους αποτελεί ένα «άβατο» για το «τριφύλλι», καθώς αναγκάζεται σε έκτη σερί ήττα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Από την τρίτη περίοδο κι έπειτα, η κατάσταση εκτραχύνθηκε για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, οι οποίοι αρκέστηκαν απλώς στο τέλος να κρατήσουν τη διαφορά στα επίπεδα που επιβλήθηκαν σε εκείνο το σημείο.

Οι «πράσινοι», βέβαια, δε θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς με το άθλιο ποσοστό των 4/26 τριπόντων, αν και ήταν θετική η συγκομιδή των 20/36 διπόντων, την ώρα που τα ποσοστά της «Μπάρτσα» ήταν σαφώς πιο ισορροπημένα, με 18/36 δίποντα και 10/23 τρίποντα. Ο Άντε Τόμιτς έκανε μεγάλη «ζημιά» με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, όπως και ο τρομερός Σάσα Βεζένκοφ με 12 πόντους, 5/7 σουτ και 5 ριμπάουντ, σε ένα μέτριο επιθετικό βράδυ του Ταϊρίς Ράις (10 πόντοι με 4/10 σουτ).

Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του, μπορεί να πέτυχε 13 πόντους, αλλά εκμηδενίστηκε ουσιαστικά η δημιουργία του, με μία ασίστ, ενώ από τους διασωθέντeς ήταν τόσο ο Τζέιμς Φελντέιν με 13 πόντους και 3/5 τρίποντα, όσο και ο Κρις Σίνγκλετον που πάλεψε ακόμη κι όταν χρεώθηκε με 4ο φάουλ από την τρίτη περίοδο (έπαιξε τότε και λόγω της κάκιστης παρουσίας του Γιάννη Μπουρούση), σημειώνοντας 12 πόντους (τους 10 στο πρώτο δεκάλεπτο), με 6/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τρία κλεψίματα.

περισσότερα για το παιχνίδι στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected