Κατηγορίες
Γενικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΕ Κηφισιάς – Πανθηραϊκός 0-0

1480775754238520Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Πανθηράίκό αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο… άσφαιρο 0-0 για την 11 η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, η Κηφισιά ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των νησιωτών αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Από την άλλη, ο Πανθηράίκός είχε δυο καλές στιγμές για να βρει δίχτυα όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μένοντας στην 8η Θέση με 11 βαθμούς.

Η Κηφισιά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με σπουδαιότερη εκείνη του 70′ όπου ο Παναγιωτόπουλος έχασε πέναλτι.

Συνθέσεις

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) : Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Καρακώστας, Τεγούσης, Μουσταφίδης, Παληαρούτας (22′ λ.τρ. Καρβουνίδης), Σάμιος, Φαρινόλα, Παναγιωτόπουλος (80′ Ρέντζης), Χάϊκάλης (61′ Κυριαζής).

ΠΑΝΘΗΡΆΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) : Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Πέκα, Σαββίδης, Φύτρος, Λαζαρίδης, Ζώνας (55′ Παπίτσας), Περιάλης (59′ Γαρυφαλλόπουλος), Μωραΐτης (90+1′ Συνολάκης)

φωτ. από sportcuclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected