Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 2-1 (photos)

alexandriamou_paok_03.120010

Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και δύναμη, σε ένα παιχνίδι – τελικός όσον αφορά τις ελπίδες των δύο ομάδων για τον φετινό τίτλο της Α1 Ερασιτεχνικής.

Ο “δικέφαλος” της Αλεξάνδρειας, με το σημερινό αποτέλεσμα, διατηρεί την επαφή του με την κορυφή ενώ παράλληλα, πήρε και τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Από την άλλη πλευρά ο Κεραυνός ήταν αγνώριστος αγωνιστικά, άνευρος και μοιραία ηττήθηκε από έναν ΠΑΟΚ που…έτρωγε σίδερα!

Μπροστά σε 250 και πλέον θεατές, ΠΑΟΚ και Κεραυνός έπαιζαν το τελευταίο τους ίσως χαρτί ώστε να διατηρήσουν την επαφή με την πρώτη θέση. Αυτό το γνώριζαν οι δύο προπονητές και από την αρχή έδωσαν εντολή για επιθετικό παιχνίδι, με μοναδική διαφοροποίηση από πλευράς φιλοξενούμενων, τη μη χρησιμοποίηση του Κώστα Ντέλλα στο αρχικό σχήμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Ευγένης Κίτσας εκτέλεσε το κόρνερ, ο αδερφός του Κώστας βρέθηκε ανενόχλητος μεταξύ του σημείου του πέναλτι και της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματέλου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

alexandriamou_paok_03.120086Τρία λεπτά αργότερα, ο Χατζηστεφάνου δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να δώσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο 25′ το σουτ του Γιαουτζή έξω από την περιοχή, κατέληξε αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29′ ο Κώστας Κίτσας είχε ένα πολύ καλό σουτ που κατέληξε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Στο 43′ Ντέλλας και Παραστατίδης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, αλλά οι αμυντικοί επενέβησαν σωτήρια στο σουτ που προσπάθησε να πιάσει ο πρώτος, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το ρευστό 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι και κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους, χωρίς όμως να απειλούν σοβαρά την εστία του Ευαγγελόπουλου.

Το γκολ όμως του Ευγένη Κίτσα, δείγμα της μεγάλης του κλάσης (κατέβασε ωραία τη μπάλα στον άξονα, πέρασε έναν αντίπαλο και από τα 25 μέτρα εξαπέλυσε έναν “κεραυνό” που κατέληξε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα) έβαλε ουσιαστικά τη…σφραγίδα στη σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο 3-0 το πλασέ όμως του Χατζηστεφάνου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταματέλος.

Στο 84′ ο Κεραυνός μείωσε το σκορ με τον Κώστα Ντέλλα, ο οποίος σούταρε λίγο κάτω από τον χώρο του κέντρου και με τη βοήθεια της τύχης (ο Ευαγγελόπουλος γλίστρησε και έχασε την ισορροπία του), “έγραψε” το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν για την ισοφάριση ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια ακόμη σπουδαία νίκη, κρατώντας παράλληλα το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Ιασονίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κούκλας, Τζέπης, Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Α., Κίτσας Ε., Ασλάνογλου, Καρατάσιος, Κίτσας Κ. (76′ Σιούγγαρης), Χατζηστεφάνου (81′ Κίτσας Λ.Π.), Κίτσας Σ. (85′ Πετσάκου)

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Μπλούκας, Μανδάλης, Βοτάρης, Γιαουτζής, Μπουρνάζης, Παραστατίδης, Ουρούτσι (42′ Ντέλλας), Γκελοσάνι (55′ Πασχάλης / λ.τ. 72′ Εμμανουήλ)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected