Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-1

Manousos2

Ο Πλατανιάς σε ένα ματς με αρκετές συγκινήσεις αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στα Περιβόλια. Ο Μανούσος ισοφάρισε το γκολ του Μπεν. 

Ο Πλατανιάς που μπήκε “μουδιασμένα” στο παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27′ με εκτέλεση φάουλ του Μπεν που άφησε “άγαλμα” τον Σωτηρίου. Ευθύνεται ο γκολκίπερ του Πλατανιά στη φάση αυτή. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και στις αρχές του β’ ημιχρόνου, ωστόσο η αποβολή του Βαλεντίνου Βλάχου άλλαξε τα δεδομένα στο 65′.

Ο Πλατανιάς πήρε τα πάνω του και με την αλλαγή του Φανούρη Γουνδουλάκη άλλαξε τη ροή του αγώνα. Η χανιώτικη ομάδα πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μανούσο στο 80′! Μάλιστα θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή, αφού ο ίδιος παίκτης έχασε τρομερή ευκαιρία στο 93′, αλλά νικήθηκε από τον Γιαννιώτη. Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Στανισάβλιεβιτς του Πλατανιά για χτύπημα σε αντίπαλο.

Ο Πλατανιάς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Συν τοις άλλοις μπορεί να παραπονιέται για τη διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου που δεν έκανε το τραγικό λάθος, αλλά ήταν εκνευριστικός, κυρίως εις βάρος του Πλατανιά.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Γκνιάτιτς (68′ Ντίνας), Μουνάφο (60′ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46′ Γουνδουλακης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Σαββίδης (57′ Μασούρας), Φούντας (71′ Γκουιότα), Μπεν, Ανσαριφάρντ (84′ Ν Γκονγκ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected