Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

ΑΕ Σπάρτη – Αιγινιακός 3-2

sparti16-17__oli_i_omada_agalma_leonidaΣε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με δύο ανατροπές, η Σπάρτη κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του Αιγινιακού και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Όλα άρχισαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, που ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2′. Μετά από κόρνερ του Μπουντόπουλου, ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μέχρι το 25′, η Σπάρτη είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, όμως τα πράγματα λίγα λεπτά αργότερα άλλαξαν. Στο 29′, οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Ζούρκου έφτασαν στο 1-1, με το αποτέλεσμα αυτό να είναι και το τελικό του πρώτου μέρους.

Ο… χαμός έγινε στην επανάληψη. Ενώ η Σπάρτη απείλησε στο 52′ και στο 54′, ο Αιγινιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 55′, ο Ζούρκος βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Πατράλη κι αυτός από κοντά με πλασέ έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι φαίνονταν και ήταν εγκλωβισμένοι και έδειχναν πως δύσκολα θα γυρίσουν το ματς.

Ωστόσο, με την συμπλήρωση 80 λεπτών, ο Μουντόπουλος με ένα πανέμορφο τέρμα, ισοφάρισε σε 2-2 και δύο λεπτά μετά, η Σπάρτη έκανε ανατροπή στην ανατροπή! Στο 82′, ο Αναστασάκος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-2 και χάρισε ακόμα μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

το φιλμ της αναμέτρησης στο isports.gr

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Kραβάριτης, Κατσίκης (46’ Ν. Αρσενίεβιτς), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος (60’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος,  Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (72′ Bελλίνης), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσιαγιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρι, Μουκίδης, Φασίδης (65’ Ονουάτσι)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected