Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Σμύρνης 0-0 (photos)

Χωρίς τίτλοΕνίοτε και οι ισοπαλίες μοιάζουν με νίκες και αυτό συνέβη την Κυριακή στο ΔΑΚ Καρδίτσας όπου Αναγέννηση και Απόλλωνας έμειναν στο 0-0.

Κι αυτό γιατί μια πολύ ψυχωμένη και μαχητική τοπική ομάδα, παρότι έμεινε από το 41 με δέκα παίκτες, έπαιξε στα ίσα ένα από τα φερόμενα φαβορί της κατηγορίας και δεν άφησε να φανεί σε καμία στιγμή το αριθμητικό της μειονέκτημα.

Οι κιτρινόμαυροι ήθελαν την νίκη και 11 προς 11 είχαν πολλές πιθανότητες να την πάρουν καθώς ήταν καλύτεροι στο διάστημα που υπήρχε ισορροπία και κυρίως πιο απειλητικοί. Έδειξαν να έχουν ξεπεράσει την ήττα από την Σπάρτη και μπήκαν αποφασισμένοι για το παιχνίδι.

Όπως εξελίχτηκαν πάντως τα πράγματα και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα αν και κρατάει χαμηλά βαθμολογικά την ομάδα του Γιάννη Μάγγου, που στο τέλος χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο της.

Το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση (Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Σμίλτος, Μπλέντι, Τζέκος (65 Ντιατά), Μπιτέλης (90+1 Τσόπελας), Τσιλούλης (90+3 Ξέρας)

Απόλλων Σμύρνης (Σπανός): Χιώτης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Πάνος, Πορτουλίδης, Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης(90 Γκούφας), Ρομάνο, Τζάνης (63 Αλμπάνης), Κάσσος (53 Τσιάρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected