Γ Εθνική / Τοπικά

Ανατροπή…ολκής και παραμένει πρώτος! (Γ Εθνική, 2ος όμιλος Διαγόρας Σεβαστής – Μαύροι Αετοί 4-2)

15259329_10212008799525440_2155845609031153863_oΑιφνιδίασε τους γηπεδούχους η ομάδα του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, η οποία μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Αλυσανδράτου και σε δυο από αυτές ευτύχησε να σκοράρει αφού εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της ομάδας της Σεβαστής.

Όπως αναφέρει το pieriasport, o Διαγόρας έκανε την δική του αντεπίθεση όμως κι αφού αρχικά μείωσε σε 2-1, μπήκε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια και βγήκε τελείως αλλαγμένος στο αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, κυριάρχησε στο γήπεδο, πέτυχε ακόμη 4 γκολ και έχασε ευκαιρίες να βάλει περισσότερα, καταφέρνοντας τελικά να πάρει δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που ομολογουμένως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και άφησε καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο 5΄η πρώτη καλή φάση για το Ελευθεροχώρι με το σουτ του Γιαννούλα να φεύγει άουτ και στο 10΄ο Διαγόρας θα “χάσει” τον Τερζή από το κέντρο της άμυνας του, με τον υψηλόσωμο στόπερ να παθαίνει διάστρεμμα.

Στο 12΄ο Γόρδιος βγήκε μόνος του απέναντι στον Αλυσανδράτο και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ελευθεροχωρίου

Ο Γόρδιος και πάλι στο 14΄θα κάνει το 0-2 από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.

Στο 34΄ο Διαγόρας θα μειώσει από σέντρα του Μπενίσκου και σουτ του Καράμπελα. Στο 42΄ο Γόρδιος μπήκε από δεξιά και σούταρε για να βγάλει σε κόρνερ ο Αλυσανδράτος

Πολύ μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του 2ου μέρους για τον Διαγόρα όταν σε σέντρα του Ρένια ο Βασίλιεβιτς έπεσε αλλά δε μπόρεσε να προλάβει την μπάλα που κατέληξε άουτ.

Στο 63΄σουτ του Σκλιοπίδη θα περάσει άουτ.

Στο 67΄πολύ ωραίο γκολ του Καρατζάογλου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Θεολόγη.

Στο 72΄φοβερό σουτ του Μπενίσκου άουτ

Στο 74΄από σέντρα του Ρένια από δεξιά και ο Βασίλιεβιτς θα προλάβει τη φορά την μπάλα και θα κάνει το 3-2 και την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Στο 80΄φοβερό σε εκτέλεση γκολ του Ρένια από σουτ φωτοβολίδα από δεξιά και έξω από την μεγάλη περιοχή του Θεολόγη με το σκορ να διαμορφώνεται σε 4-2 και να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις 

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής (10΄λ.τ. Αβραμίδης), Καρατζάογλου, Κουντουριώτης, Σαμανίδης (46΄Ρένια), Βασίλιεβιτς (86΄Καλουσίδης), Καράμπελας, Μπενίσκος.

Μ. Αετοί Ελευθεροχωρίου (Μανούρας-Ευαγγέλου): Θεολόγης, Νασιάκος (33΄λτ Νάκου), Τσιγάρας, Μπαλτιμάς, Ρόμπος, Κεχαγιάς (46΄Καραστέργιος), Ιωάννου, Γιαννούλας, Ψύρρας, Τεντολούρης (71΄Σκρέκας), Γόρδιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected