Κατηγορίες
Αθλήματα

Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης & Ατομικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Πράσινου Επιπέδου

2016_12_E3_Prasino2

Το Σαββατοκύριακο 26, 27 Νοεμβρίου διεξήχθη το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στο Λιτόχωρο Κατερίνης, και λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών η διεξαγωγή των αγώνων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας συμμετείχαν ο Ανανιάδης Μιχάλης, η Γεωργοπούλου Ναταλία και η Ανανιάδου Δανάη. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Κ-12 αγωνίστηκε η Ανανιάδου Δανάη, η οποία έφθασε πολύ κοντά στον ημιτελικό, αφού ηττήθηκε στο super tie–break με σκορ 10–7. Στην κατηγορία Κ-14 αγωνίστηκε η Γεωργοπούλου Ναταλία και στην 2016_12_E3_Prasino1κατηγορία Α-14 ο Ανανιάδης Μιχάλης, ο οποίος κέρδισε την 3η θέση πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Επιπλέον, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στην Αριδαία το Ατομικό Πρωτάθλημα Πράσινου Επιπέδου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα προθάλαμο για την έναρξη της αγωνιστικής πορείας των μικρών αθλητών και συμμετέχουν όλοι οι junior αθλητές που πρόκειται να μεταπηδήσουν στις αγωνιστικές κατηγορίες την προσεχή χρονιά.

Για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας αγωνίστηκε η Μανωλοπούλου Ανθή, η οποία σημείωσε 3 νίκες και μια ήττα –στον τελευταίο πόντο του super tie–break– αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο και φανερώνοντας την άψογη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος, και το Δ.Σ. να ήθελαν να συγχαρούν όλους τους αθλητές / αθλήτριες για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, καθώς επίσης και τον προπονητή Σταύρο Κουκουλομάτη καθώς κλείνει με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια εξαιρετική τενιστική χρονιά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected