Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Αλμωπός Αριδαίας – Καβάλα 1-0 (photos+vid)

IMG_9142Ένας παθιασμένος Αλμωπός παρουσία 500 περίπου φίλων του ποδοσφαίρου, επικράτησε με σκορ 1 – 0 της Καβάλας και διασκέδασε τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει το aridaianews, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε, όταν ο Γιάννης Παντελίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενημένων μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντίδη και από κοντά με ωραίο πλασέ έγραψε το 1 – 0.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή η οποία όμως εξουδετερωνόταν εύκολα από την αμυντική γραμμή του Αλμωπού χωρίς να δημιουργηθεί κάποια σημαντική ευκαιρία.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Αλμωπός όμως ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες να δώσει τέλος στην αναμέτρηση, αρχικά στο 64’ ο Γιάννης Παντελίδης από θέση τετ-α-τετ σούταρε ψηλά άουτ και στο 67’ ο Καραγιάννης σούταρε άουτ.

Συνθέσεις

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεόν, Μουρατίδης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Θ. (67’ Ελευθεριάδης Γ.), Παντελίδης (89’ Κοβάτσης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Σιδόρης (46’ Ελευθεριάδης Γ.), Τσιρλίδης.

ΚΑΒΑΛΑ: Συριτούδης, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Λαδάκης, Μπαντάνης, Μπάτζιος, Μπλιός Παβίσεβιτς, Παππάς (58’ Μπρατσιάνι), Τουμανίδης (74’ Δέντσας), Πτινόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο karatzova.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected