Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Θύελλα Ραφήνας – Εθνικός 3-4

Χωρίς τίτλοΕπέστρεψε στις νίκες ο Εθνκός που έφτασε την 6η θέση και τους 15 βαθμούς επικρατώντας με 4-3 της Θύελλας Ραφήνας.

Όπως αναφέρει το stioplekto, οι “κυανόλευκοι” πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση και έφτασαν στη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που στάθηκε άτυχο αλλά έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη.

Στο 7′ η θύελλα απείλησε, με τον Ζέκιο να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 13′ η θύελλα έχασε νέα ευκαιρία, με τον Χαρακτίδη να σουτάρει και τον Βουτσινά να μπλοκάρει τη μπάλα Στο 14′ Μανουσάκης δεν μπόρεσε να γράψει το 1-0, με τους ‘πράσινους’ στο 21 ‘να φωνάζουν για χέρια Στο 30; οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Παυλάκη, ενώ στο 40′ έγινε το 0-1 με τον Κομνηνό. Στο 42′ ο Εθνικός… χτύπησε και πάλι κάνοντας το 0-2 με τον Μπένα

Στο 49’σούταρε ο Κομνηνός έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Παπαδόπουλου και κατέληξε κόρνερ.

Στο 50′ η κεφαλιά του Ζέκιου δεν βρήκε στόχο, με τον Εθνικό στο 52′ να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάβας ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 0-3.

Στο 61′ ο Παυλάκης έγινε ο αποδέκτης της μπάλας μετά το σουτ του Κομνηνού και η με σουτ έκανε το 0-4.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η θύελλα που μείωσε στο 67 με τον Ζέκιου, ενώ στο 73′ έγινε το 2-4 από τον Βαζέχα

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+3 με τον Δημητρίου, ενώ στο 4’ των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μαρούδας.

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας: Παπαδόπουλος, Αράπης, Ντούνης, Δημητρίου, Γκίκας (60′ Φύτρος), Μανουσάκης (85′ Μπουντάκης), Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος (60’Ανδρεαδάκης), Ζέκιο

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Παυλάκης, Κατίδης (90+4′ Στρατάκης), Χατζησάββας (83′ Μαρούδας), Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός (89’Σωπάσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected