Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας 1-0

4b0a3f295543bcdb7e84aacab1169fb5_LΟ βελτιωμένος Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, την Κυριακή (4/12), σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, “χρυσή” αλλαγή για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αποδείχθηκε ο Παναγιώτης Ξόμπλιος, ο οποίος πέρασε στο 77’ και βρήκε δίχτυα έξι λεπτά αργότερα.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγάλειος έδειξε πως ήθελε τη νίκη και έκλεισε σχεδόν στο μισό γήπεδο τον Αγροτικό Αστέρα. Τελικά κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο, που ήταν το πρώτο φετινό, όπως, άλλωστε ήταν και η πρώτη ήττα των «σταχυοφόρων»!

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν απέδωσε σε κανένα σημείο αυτή του βαθμολογικού πίνακα, αφού μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν φάνηκε πως ο Παναιγιάλειος ήταν η ομάδα που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς γκολ μέχρι τώρα και ο Αγροτικός Αστέρας ο πρωτοπόρος με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης στην περιοχή του Γιακουμή που χρειάστηκε να επέμβει σε καθοριστικές στιγμές για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ σε άλλες τα τελειώματα των Κατίδη – Τσιλιγκίρη – Κρητικού δεν ήταν τα καλύτερα που θα μπορούσαν.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Αιγίου έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της και τελικά λυτρώθηκε από τις δύο αλλαγές του Λεωνίδα Βόκολου, αφού στο 83ο λεπτό ο Μπουρλάκης ήταν εκείνος που έκανε την σέντρα και ο Ξόμπλιος την ιδανική κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το πρώτο τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και, συνάμα, πανηγύρισαν την παρθενική τους νίκη.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (63’ Μπουρλάκης), Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (77’ Ξόμπλιος), Κρητικός (89’ Μωυσίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τάι, Τεγούσης, Χατζής, Δεινόπαπας (82’ Πάλλας), Φιλίπε, Πάτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected