Κατηγορίες
Super League 1

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 3-1

ksanthiΣε ένα ματς που ο Αστέρας είχε τις φάσεις και την κατοχή, η Ξάνθη χτύπησε στις αντεπιθέσεις μετουσιώνοντας σε γκολ σχεδόν κάθε ευκαιρία και επικράτησε με 3-1! Οχτώ σερί ματς αήττητοι οι Ακρίτες.

Η Ξάνθη του Ράζβαν Λουτσέσκου νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας με 3-1 και αν συνεχίσει έτσι τότε θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στα πλέι οφ που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει το contra.gr, το ματς ήταν περίεργο και το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των Αρκάδων που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, αλλά όχι το ίδιο αποτελεσματικοί. Η Ξάνθη είχε την τύχη να ανοίξει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Βασιλακάκη μετά από κορνερ του Τριαδη.

Ο Αστέρας ανέβηκε, πίεσε, όμως δέχθηκε στο 14′ ένα γκολ στην αντεπίθεση που “έκοψε” τα πόδια των παικτών του Ελευθερόπουλου. Ο Γιουνές έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Χαμντανί και κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 2-0. Στο 31′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 αυτή τη φορά με τον Λάζιτς, μετουσιώνοντας σε γκολ και τις τρεις φάσεις που είχαν στο πρώτο μέρος!

Οι Αρκάδες μείωσαν σε 3-1 στο 53′ με τον Ιωαννίδη, όμως από εκεί και πέρα δεν κατάφεραν να βρουν άλλο τέρμα και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από την Ξάνθη.

Συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (64′ Χατζητερζόγλου), Γουάλας, Βασιλακάκης (86′ Ορφανίδης), Ντε Λούκας, Λάζιτς, Λουσέρο, Τριάδης (75′ Νιέτο), Γιουνές.

Αστέρας: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος, Φερνάντες (46′ Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Ίγκορ (69′ Κώτσιρας), Μάσα (63′ Τσάβες), Ιωάννίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected