Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Εδεσσαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 3-0 (photos)

30608221563_d1a6272e3f_c

Επιβλητική εμφάνιση πoυ θύμιζε τις ένδοξες στιγμές των “Τριαιανοφόρων” πραγματοποίησε ο Εδεσσαϊκός, που επικράτησε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Α1 την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, παίρνοντας την θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα παιχνίδι και ειδικά το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που ξεκίνησε πολύ νωρίς με τον Βαγγέλη Καραμεταξά να πετυχαίνει τα δύο τέρματα στο 20′ και στο 25′ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τον Καράμπελα στο 36′ να τριπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων σκορ που έμελλε να είναι και το τελικά.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Νασιόπουλου χαμήλωσαν ταχύτητα και κράτησαν το σκορ, παίρνοντας άνετα τη νίκη μπροστά στους πολυάριθμους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Κώστα Νινιατσούδη έπαιξαν πολύ μουδιασμένα, μένοντας πολύ νωρίς πίσω στα σκορ χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Αποστόλου (85′ Βάλτσης), Παπουλίδης, Κιάρτσης, Καύμπους, Ουζούνης, Παπαγεωργίου, Λαφαζανίδης, Καράμπελας (75′ Μπάρμπας), Μεταξάς, Ταουσάνης, Ρέτζια.

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας : Μουρτζίδης, Παναγιωτέλης,’Ιμπας, Σιαματάς, Ζώγας (66′ Βουδούρης), Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Σαλίκας, Κατσιαμάκης, Πλιάγκας (46′ Τζιάτζιας), Ρέκας (80′ Μπρατσούδης)

περισσότερες φωτογραφίες στο karatzova.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected