Κατηγορίες
Football League

Καλλιθέα – Πανσερραϊκός 0-1

15317825_606489389557972_3567577606021277221_nΛίγες ημέρες μετά την δήλωση του Παναγιώτη Διλμπέρη πως “όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος” και τα “γκάζια” που άκουσαν οι “κόκκινοι”, ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός και πειθαρχημένος στην Καλλιθέα και πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο “Ελ Πάσο” κέρδιζοντας δίκαια με 1-0, παίρνοντας παράλληλα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη που αποτελεί και την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την κακή ήττα από τα Χανιά.

Όπως αναφέρει το serresport.gr, τα “λιοντάρια” διατήρησαν την παράδοση που τους θέλει να μην φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Καλλιθέας τα τελευταία χρόνια και μπορεί να πει κανείς πως η… ράβδος και οι φωνές του προπονητή τους έπιασαν τόπο.

Ο Πανσερραϊκός όντας σωστά διαβασμένος, από το ξεκίνημα του αγώνα έδωσε χώρο στην Καλλιθέα, που έπαιζε με την άμυνα της αρκετά ψηλά και επέλεξε να απειλεί με αντεπιθέσεις, έχοντας οργανώσει καλά την άμυνα του προκειμένου να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων που είχε έντονο ρυθμό για περίπου 30 λεπτά. Από εκεί και πέρα οι Σερραίοι άρχισαν να ανεβαίνουν, να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και στο 42΄ κατάφεραν για πρώτη φορά να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, χωρίς να υποδειχθούν σε θέση οφσάιντ και ο Κάκκο δημιούργησε ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από τον Χατζηδημητρίου προκειμένου να έρθει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με δεδομένο ότι η Καλλιθέα ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να μείνει ψηλά και να πιέσει, οι “κόκκινοι” δεν άλλαξαν το πλάνο τους, είχαν υπομονή στο παιχνίδι και συνεχίζοντας με τις αντεπιθέσεις βρήκαν περισσότερους χώρους δημιουργώντας τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με Τσούτση, Μαφουτά και Κάκκο, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το πολυπόθητο δεύτερο γκολ που θα “κλείδωνε” τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Μέλκα απειλώντας μόνο με κάποια μακρινά σουτ, ενώ και οι αλλαγές στα τελευταία λεπτά βοήθησαν στο να τελειώσει το ματς με το 0-1.

 

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ : Ντούνης, Λεβέντης(74΄ Κυριζάκης), Σταματόπουλος, Πάτας, Μουκτάρης, Γκίνη, Μάκο, Μπέλης(35΄ λ.τ Ηλιάδης), Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν(87΄ Σμυρλής)
Στον πάγκο: Σταυριανός, Συριόπουλος, Τοπάλι, Τουρούκης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Μέλκας, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Σιάκκας, Κάκκο(76΄ Κανούλας), Χατζηδημητρίου, Τσούτσης(88΄ Τσουβαλτσίδης), Μαφουτά(90+1΄ Φουσού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected