Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (3ος όμιλος) Αστέρας Αμαλιάδας – Παναρκαδικός 2-1

asteras-panarkadikosPNG-450x287O Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας τον Παναρκαδικό με 2-1, στα  πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το amaliadanews.gr, στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναρκαδικός προηγήθηκε στο 16΄λεπτό με τον Κολλιόπουλο, αλλά ο Αστέρας αντέδρασε και στο 33΄λεπτό,  ύστερα από φάουλ του Αντωνόπουλου, ο Μπαρμπαρούσης  με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έκανε το 2-1, στο 74΄λεπτό, από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σταθάτος, ο Μπαρμπαρούσης ξανά με κεφαλιά βρήκε τα δίχτυα του Παναρκαδικού και το 2-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις

Αστέρας Αμαλιάδας : Τσάμης, Μπουτσικάκης (42′λ.τρ. Μπουζούρας), Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κασάπης, Κλαδάκης, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης (90′ Λόξας), Μπράβος, Παρασκευόπουλος (79′ Παπουτσής)

Παναργειακός : Ψυχογιός, Βουτσελάς, Καλύβας, Αρδάμης, Αρώνης, Μέλλος (63′ Καναβέτας), Μπίσσιας, Χουστουλάκης, Ραχήμ (80′ Γκρόσιος), Σαλαπάτας Π. (78′ Σαλαπάτας Α.), Κολιόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected