Κατηγορίες
Football League

Η ανατροπή στα τελευταία 5 λεπτά! (Κισσαμικός – ΑΕ Σπάρτη 2-1, photos)

GoalΣυγκλονιστική εξέλιξη και μεγάλο νικητή τον Κισσαμικό επεφύλασσε το παιχνίδι που έγινε στα Περβόλια με αντίπαλο τη Σπάρτη! Η χανιώτικη ομάδα φτάνει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και δη με τρόπο… χιτσκοκικό αφού μέχρι το 85ο λεπτό το σκορ ήταν 1-0 για τους φιλοξενούμενους!

Ουσιαστικά, ό,τι δεν είδε ο κόσμος σε όλο σχεδόν το ματς το παρακολούθησε στα 10 τελευταία λεπτά! Oλα ξεκινάνε από τη στιγμή που το σκορ γίνεται 1-1 από το πέναλτι που δίνεται στον Μάντζη στο 83’ από το σπρώξιμο τον Βελλίνη και το οποίο μετατρέπει σε γκολ ο Μίλιτς.

Στη συνέχεια (86’) αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Οικονομόπουλος και αμέσως μετά ο Κισσαμικός φτάνει στην ανατροπή, σκοράροντας με τον Μάντζη ύστερα από την πάσα του Θέου! Σε εκείνο το σημείο συνεχίζονται τα παράπονα από πλευράς Σπάρτης προς τον διαιτητή Σταυρουλάκη, με συνέπεια να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Μπουντόπουλος!

Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι στην αρχή της φάσης που κερδίζει το πέναλτι ο Κισσαμικός η μπάλα έχει βγει πλάγιο άουτ και στη συνέχεια διαμαρτύρονται και για την αποβολή του Οικονομόπουλου. Εν τέλει το ματς τελειώνει με τους παίκτες της Σπάρτης να έχουν μεγάλα παράπονα για τη διαιτησία του Ρεθυμνιώτη ρέφερι.

Όσον αφορά τον Κισσαμικό, η απόδοσή του δεν ήταν καλή και ουσιαστικά μπορεί να νιώθει ευτυχής που ένα παιχνίδι που βρέθηκε πολύ κοντά στο να το χάσει, κατάφερε να το κερδίσει. Μάλιστα, ο στόχος που ήταν μια νέα νίκη μετά το ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, έγινε πραγματικότητα, αν και είναι γεγονός ότι αυτό συνέβη με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Σημειώνεται ότι το 0-1 για τη Σπάρτη που είχε και δοκάρι στο 41’ με τον Αρσενίεβιτς σημειώθηκε από τον Ηλιόπουλο στο 47’, μετά την ασίστ που δέχτηκε από τον Αρσενίεβιτς.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Βλάχος (72’ Θέος), Μάριο Μαρτίνεθ (62’ Τιάγκο Σίλβα), Κίκε (46’ λ.τρ. Μάντζης), Μίλιτς.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (75’ Βελλίνης), Ν. Αρσενίεβιτς (71’ Μπουντόπουλος), Αναστασόπουλος, Αναστασάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected