Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου αγωνίστηκαν για την ενίσχυση του Νηπιαγωγείου Μαρίνας (photos)

DSCN9994Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των πρωταθλημάτων οι ΑΟΜ και ΓΑΣ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά έγχρωμου εκτυπωτικού μηχανήματος για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου Μαρίνας.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 350€, όσο κοστίζει το συγκεκριμένο μηχάνημα όπως πληροφορηθήκαμε και εκ του αποτελέσματος, η σημερινή πρωτοβουλία κρίνεται επιτυχημένη.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα για να ευαισθητοποιηθούν άπαντες σχετικά με την εθελοντική δράση τους αλλά και να παρακινήσουν όλους ώστε να συνδράμουν στο μεγάλο τους πραγματικά έργο.

Για την ιστορία, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου επικράτησε με σκορ 4-0, χάρη σε χατ τρικ του Σάκη Παπαδή και το γκολ του Κώστα Βούλγαρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Κελεσίδης, Παπαδάκης και Ιασονίδης

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Κυριακίδης, Γκότσης, Πουτακίδης, Μπόφτσης, Δήμου, Κερσενίδης, Νίκου Δ., Πέκαλης, Σταμάτης, Γεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι Καραγκούνης, Πουτακίδης, Τεζεψίδης, Σαρμπίνος, Μισαηλίδης, Νόσης, Στυλιανού, Παπαδόπουλος, Τοπασίδης, Νίκου Ν

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Τενεκετζή, Κοτζαχρήστος, Βαϊναλής, Κέβιν, Τσίπης, Θεοδοσιάδης, Ρίσσου, Μπρέγκου, Παπαδής, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Εξαρχόπουλος, Μωυσιάδης Π., Μωυσιάδης Τ.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected