Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου 5-0 (photos)

15380394_1459549140739990_8029114680906520861_n

Το πιο εύκολο απόγευμα στο φετινό πρωτάθλημα είχε ο Απόλλωνας απέναντι στην ομάδα του Αρσενίου, κερδίζοντας με το ευρύ 5-0.

Ωστόσο, ο αγώνας δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους οι οποίοι έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες  στα καρέ του Σκαπέρδα. Οι φιλοξενούμενοι, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις που φάνηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και στο σημερινό παιχνίδι.

Το φιλμ της αναμέτρησης

3′ Κεφαλιά του Καρυπίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Σκαπέρδα αλλά ο Τσιρακίδης απομάκρυνε με κεφαλιά προ της γραμμής του τέρματος.

9′ Πλασέ του Γκοτζαμανίδη η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Σκαπέρδα.

15′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική πάσα του Πετρίδη στον κενό χώρο για τον Βασιλείου, ο τελευταίος με πλασέ “έγραψε” το 1-0

18′ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Πετρίδη, βρέθηκε στο έδαφος μετά από ανατροπή αντιπάλου και ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (2-0)

32 Σέντρα του Γάτσου από αριστερά για τον Καρυπίδη αλλά ο τελευταίος σε κενή σχεδόν εστία έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

43′ Ανενόχλητος ο Καρυπίδης από δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Σκαπέρδας.

53′ Πάσα του Γιώργου Παπαδόπουλου από δεξιά για τον Παρρά, ο τελευταίος ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ.

59′ Πάσα του Βασιλείου για τον Πετρίδη, ο τελευταίος βρέθηκε τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως κατέληξε εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Κατσίδη

68′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Μπουρδάνου από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, απ όπου ο Πετρίδης με υποδειγματική κεφαλιά “έγραψε” το 3-0

84′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Βασιλείου από αριστερά για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ σημείωσε το 4-0

88′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Σερβετά από αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή για τον Ευθυμίου, ο τελευταίος σε πρώτο χρόνο με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Βαμβακίδης, Τσιόπτσης, Μπουρδάνος, Παρράς (77′ Σερβετάς), Πετρίδης, Βασιλείου.

Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου : Κατσίδης, Σασαρίδης, Αργυρόπουλος (74ο Σαρίδης), Γεωργιάδης, Καρυπίδης, Γιανέλης, Καραφουλίδης (89′ Παπαδόπουλος Δ.), Κων/νίδης, Τσαούσης, Γκοτζαμανίδης (64′ Μιχαηλίδης), Γάτσος,

δείτε φωτογραφίες από το facebook του Απόλλωνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected