Football League

Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Χωρίς τίτλοΠρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών και δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τον Απόλλων Σμύρνης.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού κόλλησε στο 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπως και την περασμένη εβδομάδα στην Καρδίτσα και έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, η ομάδα του Ευόσμου κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, μολονότι αγωνίστηκε για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ουνγιαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (63’). Μάλιστα, κατάφερε να φύγει αήττητη από το συγκεκριμένο γήπεδο για τρίτη διαδοχική επίσκεψή της.

Όπως αναφέρει το FL News, στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν οι υποδείξεις των βοηθών. Στο πρώτο μέρος, ο πρώτος επόπτης Παπανικολάου ανέκοψε λανθασμένα τους γηπεδούχους δύο φορές, εκ των οποίων η πρώτη μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Σιατραβάνη. Παρόμοιο το σκηνικό και με τον δεύτερο βοηθό Πυργάκη. Ο Κορίνθιος υπέδειξε ισάριθμες φορές τους φιλοξενούμενους ως οφσάιντ χωρίς να έχει δίκιο. Σε όλες τις περιπτώσεις μάλιστα, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχε επιτευχθεί κάποιο γκολ και ο αγώνας να είχε μία διαφορετική μορφή και κατάληξη.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Κύργιας (76’ Κάσσος), Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Πορτουλίδης, Κονέ, Σιατραβάνης (83’ Πετρόπουλος), Ρομάνο, Αλμπάνης (60’ Τζάνης), Διαμαντόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Μπουτζίκος (46’ Δεινόπαπας), Κουκόλης, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φιλίπε (90’+3’ Παπαδημητρίου), Γκέσιος (67’ Πάλλας), Πάτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected