Football League

Αχαρναϊκός – Καλλιθέα 3-1

Χωρίς τίτλοΓια ακόμα ένα παιχνίδι, ο Τάκης Γκώνιας επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με ψηλά την αμυντική 4άδα και μοιραία η Καλλιθέα υπέστη την ήττα στο Μενίδι.

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε με 3-1, χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία. Όπως αναφέρει το FL News, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε τρία εύκολα τέρματα και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή της Κυριακής (11/12) ήταν η 4η νίκη στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, όλες έχουν συνδυαστεί με τρία τέρματα!

Οι Μενιδιάτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκειά του, πέτυχαν ένα γρήγορο τέρμα με τον Ματσούκα στο 15’ και από εκείνο το σημείο και μετά έδειξαν πως δύσκολα δεν θα κατακτούσαν το τρίποντο. Έφυγαν πολλές φορές στην κόντρα, αλλά υστέρησαν στην τελική πάσα. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος έδειξαν μεγαλύτερη συγκέντρωση και με τους Τζιώρα και Παπατόλιο μέσα σε ένα δίλεπτο (72’,74’) καθάρισαν το ματς. Έτσι διατηρήθηκαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας ακόμα μία νίκη με 3άρα.

Όσον αφορά την Καλλιθέα, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Δημιούργησε ελάχιστες φάσεις και μοιραία υπέστη μία ακόμα ήττα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της… τιμής με τον Γκίνη στο 82′. Αποδείχτηκε, άλλωστε, κομβική η απουσία του Διονύση Μπέλη από τη μεσαία γραμμή. Οι «πράσινοι» έδωσαν αξία στην εκτός έδρας νίκη σε βάρος του ΑΟ Χανιά και απέχουν ένα πόντο από την πρώτη διάδα, ενω οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε τροχιά υποβιβασμού…

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Ψιάνος, Τσεμπερίδης (70’ Παπατόλιος), Τζέφερσον, Γουέρε, Ματσούκας (79’ Πλαβούκος), Ντούνγκα (60’ Τζιώρας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (11’ λ.τρ. Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Ηλιάδης (76’ Τοπάλι), Μάκο, Τσίπρας (29’ λ.τρ. Σμυρλής), Σταματάκος, Γουόρντεν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected