Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας 1-2

tripleta_proskinites_kardiaΗ Δόξα παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε και ηττήθηκε με 1-2 γνωρίζοντας την ήττα που την άφησε κολλημένη στους 8 βαθμούς και δύο θέσεις παραπάνω από την ουραγό ΑΕ Ποντίων.

Περίπου 80 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ, μεταξύ αυτών και 10 φίλαθλοι του ΑΟ Καρδίας οι οποίοι ήταν και αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε.

Στα αμιγώς αγωνιστικά η ομάδα του κύριου Κλειτσιώτη μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλο της στο γήπεδο και ευτύχησε να προηγηθεί με τον  Κλη στο 18ο λεπτό, ενώ λίγο νωρίτερα είδε τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης κύριο Εμπλιούκ να της ακυρώνει  ως οφσάιντ, γκολ του Κίτσου έπειτα απο φάουλ που εκτέλεσε ο Δραγανίδης.

Ο ΑΟ Καρδίας μετά το γκολ του Κλη ξύπνησε και κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαρίση που κέρδισε ο ίδιος ύστερα απο ανατροπή του Κίτσου στο 21ο λεπτό. Την ολική ανατροπή πέτυχε με πολύ ωραία κεφαλιά ο Κωνσταντινίδης γράφοντας το 1-2 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η Δόξα Προσκυνητών με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανέβηκε, πίεσε και έψαξε το γκολ αλλά σε τρεις περιπτώσεις ήταν άτυχη. Η κόπωση των παικτών του κύριου Κλειτσιώτη ήταν εμφανής και δεν μπόρεσαν να φτάσουν κοντά στην ισοφάριση. Ο ΑΟ Καρδίας μάλιστα λίγο έλλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα σε δύο περιπτώσεις με τον Κωνσταντινίδη και τον Αγζίδη.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι σχετικά εύκολα διατήρησαν ως το τέλος το προβάδισμα και απέδρασαν νικητές απο την Κομοτηνή. Ένα τρίποντο που ανέβασε τους Θεσσαλονικείς απο την Θέρμη, στην 6η θέση με 15 βαθμούς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο rodopisports.gr

Συνθέσεις

Δόξα Προσκυνητών : Πέρτσας, Κελεσίδης, Μόσχος (71′ Μανδήλας), Κίτσος, Λέφης (81′ Σερίφης), Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης.

ΑΟ Καρδίας : Σφέτσος, Αγζίδης (78′ Μήτσιος), Κουκουρώνας, Μπισιμπίδης Δ., Μπισιμπίδης Γ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Μαυρής, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης (90′ Αθανασιάδης), Προσκυνητόπουλος (84′ Στεφανίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected