Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Ιστιαίας – Απόλλων Λάρισας 0-1 (photos)

DSC00091-583x420Την ήττα με 1-ο στην έδρα της γνώρισε σήμερα η ΑΕ Ιστιαία από τον πρωτοπόρα σύμφωνα πλέον με τα σημερινά αποτελέσματα Απόλλωνα Λάρισας, ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον κυρίως όχι αγωνιστικό, αλλά εξωαγωνιστικό (τρίτο ημίχρονο) που προμηνύει ένα «καυτό» ρεβεγιόν εξελίξεων για την ομάδα της Εύβοιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι αν και είχε καλό ρυθμό δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Στο πρώτο μέρα η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς πίεσε τον Απόλλωνα, η οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως είχε μια «φλύαρη» και ανούσια

υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού κατάφερε να σκοράρει και τελικά πήρε τη νίκη που τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο 2° Όμιλο της Γ’ κατηγορία.

το φιλμ της αναμέτρησης στο dinataathlitika.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας : Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης (81′ Ανέστης Θ.), Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης (71′ Ανέστης Χ.), Ηλιόπουλος (54′ Βασιλείου), Στασινόπουλος, Αλεξίου, Νικολέτος, Στεργίου Α.

Απόλλων Λάρισας : Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Χολέβσς, Ανδρέου, Αγρόδημος, Καμπέρης (78′ Γιαννακόπουλος), Πέντα, Σαχινίδης, Σουλίδης (70′ Ιβανίδης), Καμπλιώνης

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected