Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Διαγόρας Σεβαστής 3-0 (photos)

dsc_0328

Έντεκα λεπτά χρειάστηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης, για να σκορπίσει τον πρωτοπόρο Διαγόρα Σεβαστής με 3-0.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη φάση στο ματς, στο 3ο λεπτό, με τον Ευαγγέλου να σουτάρει στην αγκαλιά του Αλυσανδράτου, ενώ στο 5ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες, με τον Καραγιαννίδη να κόβει τελευταία στιγμή το Δεμηρτζόγλου που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ. Στο 17ο λεπτό ο Ευαγγέλου απείλησε εκ νέου, καθώς σηκώθηκε μόνος στο πέναλτι για κεφαλιά, όμως ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Στο 20ο λεπτό, ο Σιαράβας αποσόβησε δύσκολα σουτ του Καρατζόγλου, ενώ επτά λεπτά μετά είχαμε την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με τον Παπανίκου να πιάνει πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στο Διαγόρα, με το Ρένια να γίνεται κάτοχος της μπάλας έπειτα από λάθη στην άμυνα του Καραϊσκάκη, και με σουτ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μισό, οι παίχτες του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκαν με διάθεση να δείξουν τις πραγματικές τους παικτικές δυνατότητες, και μέσα σε 11 λεπτά ξέσπασαν, σκορπίζοντας τον πρωτοπόρο Διαγόρα. Μετά από έντονη πίεση και απανωτές φάσεις των Χαρτσιά και Ευαγγέλου στο πρώτο τρίλεπτο, φτάσαμε στο 52′, όταν από πλάγιο του Λώττα, η μπάλα πέρασε από όλους, για να φτάσει στο Χαρτσιά, κι αυτός να τη στείλει στα δίχυα για το 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βασίλιεβιτς σούταρε ψηλά άουτ, και στο 61′, ο Λώττας βρήκε το Χαρτσιά στην περιοχή, κι αυτός, αφού άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο με προσποιήσεις, σούταρε διαγώνια για το 2-0. Το εντυπωσιακό δεκάλεπτο του Καραϊσκάκη έκλεισε με ένα ακόμη γκολ, στο 63′, με το Λάμπρου να σεντράρει, τον Ευαγγέλου να μη βρίσκει την μπάλα, η οποία έφτασε στο Λώττα, κι αυτός με δύο προσποίησεις και αριστερό σουτ, να γράφει το 3-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν το ρυθμό τους, και στο 66′ σουτ του Ευαγγέλου μπλόκαρε ο Αλυσανδράτος.

Στο 69ο λεπτό, δυνατή σέντρα σουτ του Παπανίκου, που έψαξε το γκολ, έβγαλε και πάλι δύσκολα ο γκολκίπερ του Διαγόρα, ενώ στο 75′, ο Σιαράβας φώναξε από τη μεριά του “παρών”, κάνοντας εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του νεοεισελθόντα Κουντουριώτη, και κρατώντας το “μηδέν” για την άμυνα του. Στο 80ο λεπτό, η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με σουτ του Μαζιώτη, και στην αμέσως επόμενη φάση, νέο σουτ του Παπανίκου κόντραρε με την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την αρτινή ομάδα να επιστρέφει στις νίκες μετά από 4 ματς χωρίς τρίποντο, μέσα σε πανηγυρισμούς, και σίγουρα να παρουσιάζει μία εικόνα που θέλει να δει ο φίλαθλος κόσμος της Άρτας.

Σε αυτό το ματς φάνηκε η ποιότητα του υλικού της ΑΕ Καραϊσκάκης, και σίγουρα αν οι παίχτες συνεχίσουν να αγωνίζονται με αυτό το πάθος, θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου, Καραγιαννίδης, Βελέτης, Κόλλινς, Ντατίδης, Χαρτσιάς (74′ Μαζιώτης), Ευαγγέλου (85′ Μποτωνάκης), Λώττας (81′ Γούλας), Γυφτοκώστας

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λάγδαρης, Δημητρίου, Αβραμίδης, Καρατζόγλου, Δεμηρτζόγλου, Τσαγκαράκης (71′ Κουντουριώτης), Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς (55′ Καράμπελας), Ρένια (77′ Μυλωνάς)

περισσότερες φωτογραφίες στο artagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected