Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Άγιος Ιερόθεος – Θύελλα Ραφήνας 1-1

Χωρίς τίτλοΔεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Άγιο Ιερόθεο και τη Θύελλα Ραφήνας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά από ένα συναρπαστικό ματς.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό για τους φιλοξενούμενους, αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιξαν με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 13 βαθμούς και την 7η θέση.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, που βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς μαζί με τον ΠΟΑ, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ ωστόσο τόσο πριν όσο και μετά την ισοφάριση είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς ανέκοψε με οφσάιντ το Σαγανά στο 82′ κι ενώ έβγαινε απέναντι από τον Πάντο καθώς επίσης και τη φάση του 2′ όπου ο Κετσετζόγλου φάνηκε να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Πάντο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

Άγιος Ιερόθεος : Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Μπιρμπίλι (37 λ.τ. Κωστούλας), Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης (78′ Σαγανάς), Γκουτσούλας (64′ Σούφλας), Κετσετζόγλου, Θανόπουλος, Πανούσης.

Θύελλα Ραφήνας : Πάντος, Φύτρος, Γκίκας, Μανουσάκης, Αφράτης, Ντόσκας (84′ Κούνας), Ανδρεαδάκης (60′ Ντούνης), Δημητρίου, Ζέκιο, Βαζέχα Χαρακτιδης (86′ Παναγιωτόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected