Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος 4-2

panserraikos-24196Σε ένα ματς… διαφήμιση για την ταλαιπωρημένη Football League, ο Πανσερραϊκός δείχνοντας θέληση, πάθος, ικανότητα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα κέρδισε με 4-2 τον πολύ καλό Παναιγιάλειο και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή και σκαρφάλωσε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Όπως αναφέρει το serresport.gr, το ματς θύμισε μάλιστα έντονα την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Δημοτικό γήπεδο, όταν τα “λιοντάρια” είχαν κερδίσει με πανομοιότυπο τρόπο με 3-2 στις 16 Μαϊου.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη πήραν δικαίως το ζεστό χειροκρότημα στο φινάλε του ματς από τους φιλάθλους τους, καθώς η προσπάθεια ήταν τεράστια, λίγες ημέρες μετά και την σπουδαία νίκη στην Καλλιθέα, ενώ γενικότερα η ομάδα έδειξε πως έχει τα φόντα, βελτιώνοντας φυσικά και τις αδυναμίες που πάντα υπάρχουν ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου να πετύχει πράγματα φέτος. Μάλιστα αν δεν είχε την αναπάντεχη ήττα από τα Χανιά, αυτή την στιγμή θα ήταν στην 1η θέση.

Η αναμέτρηση μπορεί σε μία συνολική εικόνα να μην είχε πολλές καλές ευκαιρίες, είχε όμως ρυθμό και πολλά γκολ, αφού σχεδόν κάθε επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή για τις δύο ομάδες είχε κατάληξη στα δίχτυα. Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε καλά το ματς θέλοντας να μην επιτρέψει στον Παναιγιάλειο να βρει χώρους και στο 22΄ ήρθε το 1-0 με τον Κάκκο να κάνει μία σέντρα-σουτ, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχοντας ποιότητα μεσοεπιθετικά και έμπειρους παίκτες ήταν επικίνδυνοι και στο 33΄ ισοφάρισαν με ωραία κίνηση του Κρητικού μέσα στην περιοχή, στέλνοντας το ματς στο ημίχρονο με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις εξακολουθούσαν να είναι ελάχιστες και όχι άξιες αναφοράς μέχρι το 62΄ όταν ο Μέλκας κάνοντας, άθελα του φυσικά, μία… γκάφα που θα μείνει αξιομνημόνευτη, χάρισε στον Κρητικό το 1-2 “παγώνοντας” το Δημοτικό γήπεδο. Τότε μίλησε ο πάγκος, αλλά και η επιμονή των παικτών να πάρουν πίσω το λάθος του συμπαίκτης του.  Ρίχνοντας στο ματς Κανούλα και Φουσού ο Διλμπέρης, έκανε εσωτερικές αλλαγές και δικαιώθηκε άμεσα, καθώς στο 68΄ ο Τσιμίκας σκόραρε με σουτ και ισοφάρισε και στο 74΄ ο Σάκης Κανούλας ως… χρυσή αλλαγή πέτυχε με το γκολ της ανατροπής κάνοντας το 3-2. Λίγο αρργότερα, στο 80΄ ο Βοσκόπουλος φορώντας και το περιβραχιόνιο σήμερα με ωραίο γκολ σημείωσε το τελικό 4-2.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Μέλκας, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης(63΄ Φουσού), Κάκκο(63΄ Κανούλας), Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Μαφουτά(85΄ Κτιστόπουλος)

Παναιγιάλειος : Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο(85΄ Μωυσίδης), Ρότα, Μπούζας(75΄ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κατίδης, Σκαρτσίλας(63΄ Μπουρλάκης), Κρητικός, Τσιλιγγίρης

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected