Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 3-0

CzaUBo2WgAAK0ZKΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον καλύτερο του παίκτη στη φετινή σεζόν, τον Λέο Μάτος που πέτυχε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πλατανιά και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Αυτογκόλ πέτυχε ο Μπανανά μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ροντρίγκες.

Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» ένα ολόκληρο ημίχρονο στα σκουπίδια, όταν όμως ο Λέο Μάτος το πήρε πάνω του όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τον «Δικέφαλο», που δεν θα άντεχε και τέταρτο σερί στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα.

Το ματς με το αξιόμαχο συγκρότημα του Πλατανιά ήταν must win για τους παίκτες του Ίβιτς, που προερχόντουσαν από τις εντός συνόρων ήττες (Πανιώνιος, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός), αλλά και την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάπως έτσι στήθηκε το σκηνικό απόψε στην Τούμπα ενώπιον 12-13.000 θεατών και του Ιβάν Σαββίδη, που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και ήταν ξανά στα VIP’s του γηπέδου.

Η επιστροφή στις νίκες έχει «ονοματεπώνυμο» για τον ΠΑΟΚ. Ένας σεληνιασμένος το τελευταίο διάστημα Λέο Μάτος, το «άλφα και το ωμέγα» στο ματς με την Σλόβαν, υπέγραψε τη νίκη πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία γκολ των ασπρόμαυρων. Ένας παίκτης που μας απέδειξε ξανά,  ότι ξέρει «πολλά κιλά» μπάλα και άριστα το τόπι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Μάτος (88′ Κίτσιου), Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ (73′ Σάκχοφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (56’ Κλάους).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας (66′ Ντίνας), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στάθης, Γουνδουλάκης (82′ Μενδρινός), Μανούσος, Αποστολόπουλος (72′ Ντίλαβερ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected