Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ολλανδία, Ουκρανία και Φινλανδία οι αντίπαλοι

mmphvreerf582babbbb05efΣτον 1ο όμιλο της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 κληρώθηκε η Εθνική Νέων και θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, την Φινλανδία και την Ολλανδία, η οποία θα φιλοξενήσει το τουρνουά (23-28/3/2017).

Από τους επτά ομίλους που συγκροτήθηκαν, στα τελικά της διοργάνωσης θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία κάθε ομίλου. Την τελική 8άδα θα συμπληρώσει η Γεωργία ως διοργανώτρια της τελικής φάσης (2-15/7/2017).

Αναλυτικά οι όμιλοι της elite round
1ος όμιλος:
Ολλανδία, Ελλάδα, Ουκρανία, Φινλανδία
2ος όμιλος: Γερμανία, Σλοβακία, Σερβία, Κύπρος
3ος όμιλος: Ισπανία, Νορβηγία, Αγγλία, Λευκορωσία
4ος όμιλος: Κροατία, Τουρκία, Πολωνία, Πορτογαλία
5ος όμιλος: Ισραήλ, Γαλλία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία
6ος όμιλος: Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σκωτία
7ος όμιλος: Σουηδία, Ιταλία, ΕΪΡΕ, Βέλγιο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος της κλήρωσης: «Στο σημείο που βρισκόμαστε, παίρνουμε ως δεδομένο πως οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι δυνατές, ποιοτικές ομάδες. Συνεπώς, δεν υποτιμούμε καμία και δε μπορούμε να μιλάμε για εύκολο όμιλο. Αρχικός μας στόχος είναι μια καλή προετοιμασία, που θα περιλαμβάνει φιλικά και προπονήσεις. Φυσικά, απώτερος στόχος όλων μας είναι μια καλή πορεία στην επομένη φάση, η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η παρουσία μας στα τελικά του Ιουλίου στην Γεωργία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected