Κατηγορίες
Διάφορα

Οριστικό και με…τζίφρα το Οικογενειακό Επίδομα

ογα1-850x459Την έγκριση του συνολικού κονδυλίου που απαιτείται ώστε ο ΟΓΑ να πληρώσει σε περίπου 700.000 δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων και ειδικό πολυτεκνικό επίδομα) υπέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news η υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου 

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η κ. Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους εκατόν εβδομήντα πέντε εκατομμυρίων (175.000.000,00) ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έτους 2016, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον ΟΓΑ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων Δ΄ τρίμηνο 2016 (επίδομα τέκνων και πολυτεκνικά επιδόματα) καθώς και για την πληρωμή εκκρεμών αιτήσεων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πιθανότερη ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ είναι η επόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα ανάλογα με το ετήσιο εισόδημα των δικαιούχων και τον αριθμό των τέκνων ενώ το πολυτεκνικό επίδομα ανέρχεται στα 500 ευρώ ανά παιδί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected