Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κέρκυρα 0-6 (photos)

Χωρίς τίτλοΜε ένα βαρύ εις βάρος της σκορ αποχαιρέτισε τον θεσμό του κυπέλλου η Αναγέννηση αφού ηττήθηκε από την Κέρκυρα με 0-6 στο ΔΑΚ.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν μεν αδιάφοροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα, έστω κι αν ο κ. Μάγγος επέλεξε μια πειραματική ενδεκάδα ξεκουράζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, καθώς η Αναγέννηση μέσα σε 10 ημέρες αντιμετωπίζει Κισσαμικό εντός και Καλλονή εκτός.

Δεν ξέρουμε αν είδε αυτά που ήθελε, ο νεαρός τεχνικός, από τους παίκτες που αγωνίστηκαν αλλά σίγουρα δεν τα είδε ο λίγος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων. Οι οποίοι παραδόθηκαν εύκολα στις ορέξεις των Φαιάκων, που με τα σειρά τους πέτυχαν τελικά μια νίκη χωρίς αντίκρισμα, καθώς η ισοπαλία μεταξύ Λαμίας-ΑΕΚ τους αφήνει εκτός θεσμού.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση(Μάγγος): Γεωργαντζάς, Τζάνης, Μπλέντι(46 Τσόπελας), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καλλιβωκάς(46 Φέτσης), Σμίλτος, Υφαντής, Ξέρας, Μοσχάκης(67 Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Αραμπατζής, Βλάντιμιρ, Γεωργίου(58 Τρεπεκλής), Ζορμπάς(46 Γεωργακόπουλος), Γκόμεζ, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Επστάιν(67 Γκερέκος), Κονσεϊσάο, Νίκιτς, Αντιλέχοφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected